2777
2789

800گلس 400یه قاب بنجول الان توترب دیدم قابه 120تومنه😭😭😭چه جوری این پولاازگلوشون میره پایین

چقدر گرونننن مدل گوشیت چیه؟

مدل قاب بنجول چرا خب انتخاب کردیی

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر سرچ گردی دیگه

باید همون جا بهش میگفتی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آنراایکس 9ب من خریدم پارسال 16تومن گوشیه الان 40تومن شده مرتیکه فکرکرده پولدارم

نشنیدم مدل گوشیت ولی خب ۸۰۰ پول گلس آخه چجوریی دادیی  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

نفهمیدم خواهرنغهمیدم قابشوبه زورپیداکردم 😭😭😭

ناراحت نباش دیگه پولشو دادی

الان کاری نمیشه بکنی 

تا یه مدت فقط میتونی حرص بخوری

همه یه بار رو حداقل تو پاچمون رفته .... اینم تجربه تو شد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ناراحت نباش دیگه پولشو دادیالان کاری نمیشه بکنی تا یه مدت فقط میتونی حرص بخوریهمه یه بار رو حداقل تو ...

فک کن ازناراحتی حالم داشت بدمیشد100باربه همسرم گفتم بریم بگیریم هی پیچونددارم منفجرمیشم فقط