2777
2789

دست خودم نیست وقتی به اینکه منم یه روزی میمیرم فکر میکنم میترسم از مردن از اتفاقات بعدش همیشه میگم جنازه منو بتدازین تو دریا یا خدایامنو بکش بعد حنازمو غرق کن خاکم نکن من از خاک سرد وتاربک میترسم خدایا نکن با من  درصورتی که فکر نمیکنم خیلی گناه کرده باشم 

چیکار کنم مرگ برام سخت نباشه شیرین باشه یا حداقل نترسم 

با اجازه ی استارتر لطفا دو تاپیک آخرمو گزارش بزنین اگه گزارش زدید لایک کنین براتون صلوات بفرستم✨

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بیشتر رو ایمان و عملت کار کنی. 

هرچی بیشتر به خدا نزدیکتر بشی قلبا و عمیقا ارامش پیدا میکنی و یه اطمینانی سراسر وجودت رو در بر میگیره نسبت به همه اتتفاقات خوب و بد از درون آرومی چون به خدا باور داری. 

توی زندگی پس از زندگی میگفت وقتی روح از بدن جدا میشه جسم واست بی ارزش میشه مهم روحت هست

میگفت وقتی از بدنم جدا شدم حس اینکه ناخونت رو میگیری و اون ناخون جدا شده واست هیچ ارزش و اهمیتی نداره همین حس رو نسبت به بدنم داشتم