2777
2789
عنوان

ای خدا چی میشد خاهر نداشته باشم

647 بازدید | 41 پست

چی میشد اگه خاهرم به دنیا نمیومد و تک دختر میموندم

خاهرم یه آدم بشدت مرموز و خودشیرین و با سیاسته

با اینکه ۱۶ سالشه ولی دستِ منِ ۲۳ ساله رو از پشت بسته

از وقتی به دنیا اومد یه روز خوش ندیدم؛مدام مقایسه م میکردن باهاش،که آرع فلانی سفیده تو سیاهی،فلانی قدش بلنده خوش صداس،تو اینجوری نیسی...خودش هم ادمیه که از پشت خنجر میزنه،مثلا روبه رو با پدرم خوبه ولی پشت سرش میخاد سر به تنش نباشه؛کاری کرده که داداشم باهام حرف نمیزنه مدام میره بدگویی میکنه؛الان سه ماهه ک باهام حرف نزده،مدام میگه من خاستگار دارم اما تو ترشیدی خاستگار نداری

کاش هیچوقت به دنیا نمیومد،یا حداقل کاش الان بمیره؛یا اگه خدا اونو نمیکشه منو بکشه ک راحت شم از دست نیش و کنایه هاش

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

با اجازه ی استارتر لطفا دو تاپیک آخرمو گزارش بزنین اگه گزارش زدید لایک کنین براتون صلوات بفرستم✨

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ادمیه خب حرف حسابش چیه؟؟؟؟ انقد بدم میاد از این بچه های کم سن و سال که موذین؟؟؟

مثلا من داداشم مذهبیه،جلوی داداشم نماز میخونه هیات میره...اونوقت تو روزای عادی نماز نمیخونه؛صرفا بخاطر اینکه داداشم دوسِش داشته باشه؛یا مثلا یه خواستگار درب و داغون واسش اومده بود مدام میکوبوندش تو سرم،البته منم جوابشو میدما ولی اون کلِ خانوادم پشتش هستن

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

مثلا من داداشم مذهبیه،جلوی داداشم نماز میخونه هیات میره...اونوقت تو روزای عادی نماز نمیخونه؛صرفا بخا ...

من جات باشم به هر نحوی شده سعی میکنم خرابش کنم پیش بقیه ، انتقاممم ازش میگرفتم 

خیلی بچست

بزن تو دهنش بابا

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

من خواهرمو ازش متنفر نیستم اما  اگه نبود خونه آروم تر بود منم انقد داد نمیشنیدم 

همیشه با پدر و مادرم درحال دعواست پررو هست

دوقلو هستیم

گیر کردم وسط سه تا بدتر از خودم

یکم هم بی دست و پا هست ک باعث شده مامانم اولویتش اون باشه و من فراموش شده هستم