قبلا تو یکی از تاپیکا دیدم یکی نوشته ک میتونه پیشگویی کنه .. الان نمیتونم پیداش کنم..
کسی نیس برام بگیره واقعا نیاز دارم
ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚
ترسوندی منو نکنه واقعا جن زده امالبته پریسال یکی منو جادو کرد قسمتمو بست و داداشم سحر و باطل کرد ال ...
ببین همینه چیز خطرناکی هم نیست فقط باید دفع کنی همین
خلاصه چیزی هست سحر و طلسم و هرچی هست باید پاک کنی
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین همینه چیز خطرناکی هم نیست فقط باید دفع کنی همین خلاصه چیزی هست سحر و طلسم و هرچی هست باید پاک ک ...
من اجازه تنفس ندارم اونوقت چطور باطلش کنم
ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
من تو جایی بدنیا آمدم ک متواضع ترین آدما تو محله ماییم و کلی دشمن داریم.. تازه تمام زنان اقوام واطراف بجز مامانم و فامیلاش همه تو جادو حرفه ای ان حتی داداشام جادو شدن و من نمیتونم براشون کاری کنم فقط نگا میکنم و این من رو دیوونه کرده هر چی میخوام بهش نمیرسم فقط منفی چرا زود میاد
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care
عزیزم اگر به نیت انجام کاری گرفتید آیه اش خیری ندید برای اون کار .انتهاش شکست بود دوست عزیزم من طبق ...
برا من گرفتی