2777
2789
عنوان

سرکتاب میخوام یکی نیس بتونه برام بگیره😶

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 48 پست

چ تاپیک ترسناکی😶

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
ترسوندی منو نکنه واقعا جن زده امالبته پریسال یکی منو جادو کرد قسمتمو بست و داداشم سحر و باطل کرد ال ...

ببین همینه چیز خطرناکی هم نیست فقط باید دفع کنی همین 

خلاصه چیزی هست سحر و طلسم و هرچی هست باید پاک کنی 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من میگیری سال دیگه رشته مورد نظرم قبول میشم؟؟

دوست عزیزم 

بالا گفتم قرآن کتاب پیشگویی نیست 

اینکه آینده ام چی میشه نیس 

با کی خواهم 

بود 

صرفا اینگه خدایا فلان کارو میخوام انجام بدم آیا خیره یا نه 

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
ببین همینه چیز خطرناکی هم نیست فقط باید دفع کنی همین خلاصه چیزی هست سحر و طلسم و هرچی هست باید پاک ک ...

من  اجازه تنفس ندارم اونوقت چطور باطلش کنم

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

دوست عزیزم بالا گفتم قرآن کتاب پیشگویی نیست اینکه آینده ام چی میشه نیس با کی خواهم بود صرفا اینگه خد ...

کاش به نیت منم میگرفتی

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من اجازه تنفس ندارم اونوقت چطور باطلش کنم

درخواست بده

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

درخواست بده

درخواست دادم

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

من تو جایی بدنیا آمدم ک متواضع ترین آدما تو محله ماییم و کلی دشمن داریم.. تازه تمام زنان اقوام واطراف بجز مامانم و فامیلاش همه تو جادو حرفه ای ان حتی داداشام جادو شدن و من نمیتونم براشون کاری کنم فقط نگا میکنم و این من رو دیوونه کرده هر چی میخوام بهش نمیرسم فقط منفی چرا زود میاد

اصلا دنبال باطلی نرو.

کانال مرگ هم زیباست 

هم ایتا و هم تلگرام داره خیلی خوبه

هم دستور های خوبی داره و هم درمان.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

کاش به نیت منم میگرفتی

عزیزم اگر به نیت انجام کاری گرفتید آیه اش خیری ندید برای اون کار 

.انتهاش شکست بود 

دوست عزیزم 

من طبق فهم خودم آیه براتون گفتم 

بازم خودتون می دونید 

موفق باشی

خدا همیشه کنارته

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
عزیزم اگر به نیت انجام کاری گرفتید آیه اش خیری ندید برای اون کار .انتهاش شکست بود دوست عزیزم من طبق ...

🥺🥺🥺🥺🥺 

مرسی عزیزم بازم ممنونم زحمت کشیدی 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عزیزم اگر به نیت انجام کاری گرفتید آیه اش خیری ندید برای اون کار .انتهاش شکست بود دوست عزیزم من طبق ...

برا من گرفتی