2777
2789
عنوان

سرکتاب میخوام یکی نیس بتونه برام بگیره😶

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 48 پست
منم میخوام عزیزم 😢💔🐤میخوام بفهمم قبولیم چطور میشه

قرآن چیزی درمورد زندگی منو شما نگفته

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

سلام منظورتون استخاره اس؟

نمیدونم هر چی ک باشه میخوام بدونم سال دیگه میرم دانشگاه فرهنگیان

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم قرآن برای پیشگویی نیست صرفا برا اینکه کاری که تو ذهنمون هست یا تصمیم به انجام داریم خیر هست ...

آره همون حواسم نبود عزیزم ببینم خیره یا نه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

حالم خوب نیس امیدی واس زندگی ندارم همیشه حس میکنم تنهام 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

حالم خوب نیس امیدی واس زندگی ندارم همیشه حس میکنم تنهام

شکی نمی کنم جن زده شدی باید حتما بکشی بیرون وگرنه روز به روز بدتر خواهی شد

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اینا شرک محسوب میشه هاا هیچکی به جز الله نمیدونه اینده رو اینا همه ش دروغه اگرم باشه جادو جنبله که ر ...

میدونم ولی میخوام  مثبت درمورد آیندم بشنوم درس ازدواج اینا 

شکی نمی کنم جن زده شدی باید حتما بکشی بیرون وگرنه روز به روز بدتر خواهی شد

ترسوندی منو نکنه واقعا جن زده ام

البته  پریسال یکی منو جادو کرد قسمتمو بست و داداشم سحر و باطل کرد الان کلی خواستگار دارم اما خراب میشه تو جلسه دومی

بله حتما برم وضو بگیرم همینجا جواب بدم؟ریپلای میکنم بخونید

عزیزم برا من میگیری سال دیگه رشته مورد نظرم قبول میشم؟؟

کدوم امام یا پیامبر اعتقاد به سر کتاب داشت؟

هیچ کسی ولی بعضی وقتا میبینی دچار طلسماتی شدی و دچار بختک های شدی که باید حتما رفع بشن از زندگی 

قرآن کریم برای راهنمایی ماست وقتی که به سحر و جادو اشاره شده قطعا باید اونارو هم نیز دفع کرد