2777
2789
عنوان

چتونه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه.به شادی.ولی درکل بهتره مسائل شخصیت رو اینجا درمیون نزاری.

مممنونم 🥲❤

بله درسته متوجه شدم واقعا 🥲❤

اسمم ناز 🫠👑🧚🏻‍♀> 🪷🌱.🎭Future superstar مسلط به سه زبان🌸🍓🎀>☀️🦋 A girl with big goals           

یعنی اونجا حرف میرنه هم نمیشنوی کجارو میگه چ آدم بی خیالی هسی

میدونم کجا میخوایم بریم 

بخون درست🥲❤

اسمم ناز 🫠👑🧚🏻‍♀> 🪷🌱.🎭Future superstar مسلط به سه زبان🌸🍓🎀>☀️🦋 A girl with big goals           

من که نبودم تاپیک شما اما قبول کن باورش در مورد نسل شما که تا رب و رب چیزی رو درنیارن ولکن نیستن سخته😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من چیزی غیر اینکه کجا میخوایم مهاجرت کنیم نمیدونم اصلا نمیپرسم ازش درست بخون سیسی .

نه دیگه فقط بلدن تحقیر کنن:)

من تو این چندسالی که تو نی نی سایت بودم با اکانت قبلیم

میشناسم شمارو خییلی باشخصیت هستید❤🥲

بدبخت باشی سعی میکنن بگن بدبخت نیستی

خوشبخت باشی میگن دروغ میگی بدبختی

گوش نده 

امیدوارم مسیر جدید پر از اتفاقای خوب باشه برات کنار مامان گلیت🤭💕

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

من چیزی بهت نگفتم اما حرفات خیلی تناقض داره مادرت که کل پروسه رو طی کرده قطعا می‌دونه از ترکیه نمیشه ...

خب مامانم میدونه حتما🥲❤

باشه گلم شما درست میگی❤

نه دیگه فقط بلدن تحقیر کنن:)من تو این چندسالی که تو نی نی سایت بودم با اکانت قبلیممیشناسم شمارو خییل ...

قربونت گل دختر🩷🌸

امیدوارم هر جا هستی دلت شاد باشه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بدبخت باشی سعی میکنن بگن بدبخت نیستیخوشبخت باشی میگن دروغ میگی بدبختیگوش نده امیدوارم مسیر جدید پر ا ...

مرسی قربونت برم❤

دقیقا اینجا بدبخت باشی تحقیرت میکنن

خوشبخت باشی تخریب

فدات شم ممنونم بخدا برو بخون چه بهم گفتن

اره خوندم

اینجا هروقت حرفی بزنی میگن دروغه

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

من که نبودم تاپیک شما اما قبول کن باورش در مورد نسل شما که تا رب و رب چیزی رو درنیارن ولکن نیستن سخت ...

ماه محرمه دعا ها زود میگیره 

من قسممو خوردم