2777
2789
عنوان

چتونه واقعا

268 بازدید | 36 پست

من پاسپورتم اوکی شد تایپک زدم خوشحالم

من اطلاعی راجب چیزی ندارم خب چون زیر ۱۸ سالم

و حضانتم با مادرمه کارامو اون انجام میده من چیزی غیر اینکه کجا میخوایم مهاجرت کنیم نمیدونم اصلا نمیپرسم ازش 

گاهی خودمم باهاش میرم

تو تاپیک همه ریختن سرم دروغ میگی فلانه 

من قسمم خوردم بازم میگفتن دروغ میگی😂

ایش خوشحال بودم خورد تو ذوقم 😂😑😒

به خاک مادربزگم 

به جون مادرم مهاجرتم دروغ نبود 

اگه قضیه مهاجرتم دروغ بود الهی رنگ صبحو نبینم 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

یاخدا واقعاا ؟!

قفل میکردی خوصله داریا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خب خدا پشت و پناهت

الان چیکار کنیم😂قسم نخور همینطورن بعضیا

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی مهاجرت خوش‌حالت کرد ولی نمیدونی قراره کابل بری یا برلین؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یاخدا واقعاا ؟!قفل میکردی خوصله داریا

پوفف اخه اعصاب آدم نابود میشه

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

خب خدا پشت و پناهتالان چیکار کنیم😂قسم نخور همینطورن بعضیا

فدات شم ممنونم 

بخدا برو بخون چه بهم گفتن

من چیزی غیر اینکه کجا میخوایم مهاجرت کنیم نمیدونم اصلا نمیپرسم ازش 

درست بخون سیسی .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

کاشکی بدونید پشت هر اکانتی یه قلبم هست 🥲