2777
2789
عنوان

این چه مرضیه که من دارم😐

299 بازدید | 40 پست

من چند وقت بود رو یکی کراش بودم از فامیل بعد این یهویی در عرض چند ساعت پیج من رو فالو کرد و منم بک دادد در صورتی پیجم خصوصیه و زیاد فالور پسر ندارم و نه فالو کردم بعدش پیام داد سلام 

منم رفتم به مامانم گفتم همچین شده گفت شاید حالش خوب نیست یعنی چی اینکار  اصلا جواب ندی و فلان منم نه گذاشتم نه برداشتم رفتم پیامش و نخونده پاک کردم😐😐 اونم بعد ۱ روز که جوابش ندادم آنفالوم کردم منم آنفالو کردم 😬 خب امروزم دیدمش با رفتارهای ضایعی که میکرد و تا بحال ازش ندیده بودم     بیاین بگین این چه مرگشه اگه میخواست چرا آنفالو اگه نمیخواد این رفتارا چی بود🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسکله طرف؟ 😑😐🙄خب دیدیش بهش بگو که من پیجم خصوصیه، کاری داری بیا رو در رو بگو، مرتیکه گوسفند

گوسفندم بگه؟😀

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

یاعلی ،واسه یه فالو و سلام چه برداشت هایی که نکردی ،بدو بدو رفتی به مامانت دیگه گفتی چیکار🤣🤣🤣🤣هیچ کار نکن عزیزم فقط خونسردی خودتو حفظ ‌کن ،خوب شد ننوشت چطوری که اگر نوشته بود خدایی نکرده سکته رو زده بودی😅

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
خب تو پیامشو حذف کردیچرا نباید آنفالو کنه؟سنت کمه؟

نه ۲۰ سالمه خب میدونی ما تو خونواده مون این ارتباطات و بد میدونیم من واسه دوستی که ازش خوشم نمیومد  و تا الان با پسرا ارتباط نداشتم و هل شدم

نه ۲۰ سالمه خب میدونی ما تو خونواده مون این ارتباطات و بد میدونیم من واسه دوستی که ازش خوشم نمیومد ...

اگر ازش خوشت نیومد هم پس خوبه که جوابشو ندادی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖