2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال جدایی برگشته

436 بازدید | 20 پست

شوهرم بعد یکسال که درگیر دادگاه هستیم اومده میگه برگرد، گفتم دیر اومدی، برو همون جایی که این یکسال بودی، یکسال منو بع حال خودم رها کردی، اینقدر تهدیدم کردی، زندگیم رو نابود کردی، حالا میخوای کجا بیای،،، منم دیدم خیلی اصرار میکنه، برای اینکه بسنجمش گفتم زمینت رو بزن به نامم به جای مهریه ام تا بیام، تا حداقل اگه یه روز به مشکل خوردیم من اینو داشته باشم. . اونم گفت من همچین کاری نمیکنم و گفت مردم راست میگفتن دنبال مهریه بودی🙃💔 من خواستم امتحانش کنم.... به نظرتون به همچین مردی میشه اعتماد کرد؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار خوبی کردی 

وقتی یکسال ولت کرده 

چه تضمینی هست که بعد یکماه ولت نکنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

وجدانا نظر خودت چیه؟؟؟؟

حاجی من حالم خرابه

تو این موقعیت دیگه نمیدونم چی درست چی غلط

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
نه اگه واقعا بخوادت همه کار میکنه برگردی سر زندگیت بگو من همینم روز اول مگه نمیدونستم میخوام کاسبی ک ...

دقیقا

حالا تهدیدم هم میکنه

میگه مهریه بگیری روز خوش نداری

بگو اگه قرار بود کاسبی کنم روز اول میگفتم حق حبس دارم نمیزاشتم بهم دست بزنی تا مهریه بدی پس اشتباه گرفتی من کاسب نیستم اینم ک میگم زمین فقط واسه پشتیبانیم میخوام که حامیم باشه تو رو هم سر عقل بیاره اگه نکه هیچی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه واقعا هدفت دانشگاه تهرانه ب شوهرت برنگرد اشتباه منو نکن منم تو شرایط تو بودم 

منتهی شوهرم از همون روزای اول ک قهر کردم اومد دنبالم بارها من برنگشتم بعد یکسال برگشتم ک همه چی عوض شده بود حتی شوهرم

خیلی بدتر شده بودم باردار شدم ناخواسته 

الانم ی زن ۲۲ ساله بدبختم 

تو اشتباه منو نکن 

برنگرد 

حتی شده مهریه ات هم حلال کن جدا شو فقط و درس بخون

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂