2777
2789

باز تو خونه قابل تحملتره ولی بیرون تو جمع اقوام خجالت زده میشم مثلا اسمشو صدا میزنم کارش داریم اصلا نمیشنوه باید چند بار صدا بزنیش و بعد انقدر با عصبانیت جواب میده دیگه جلوی اقوام هیج اجر و قربی برام باقی نمونده 

اروم باش تو چرا خجالت میکشی اون باید خجالت بکشه که نه اخلاق داره و نه اعصاب همه هم دیگه میدونن مقصر ...

ولی دیگران هم سواستفاده میکنن و برات ارزش قائل نمیشن وقتس بززگترت اینطوری رفتار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دیگران هم سواستفاده میکنن و برات ارزش قائل نمیشن وقتس بززگترت اینطوری رفتار میکنه

اونی که بی احترامی میکنه قطعا تو تربیتش مشکل داشته هرکی عذابت داد بی رو دروایسی قطع رابطه کن رفت و امد نکن اینکارو ک میتونی کنی 

مادرمن دبیرستانی بودم روز امتحان نهایی جلو همه دوستام توخیابون یهو مثل جن زده ها اومد خوابوند زیر گوشم دلیلش این بود ک سیم تلفن خراب بود قطع شده بود زنگ زده بود نفهمیده بودم از کارش زده بود اومده بود بخوابونه زیر گوشم 

هیچ وقت این مادرو نمیبخشم تاپیکم پر از مادرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی که بی احترامی میکنه قطعا تو تربیتش مشکل داشته هرکی عذابت داد بی رو دروایسی قطع رابطه کن رفت و ا ...

متاسفم عزیزم ولی مادر من خیلی خوبه مهربونه ولی این اخلاقش میدونم دست خودش نیست بارها بهش گفتم ولی درست نشد مشکل عصبی داره