2777
2789

دوست دارم بمیرم خانوادم منو دوست ندارن خواهرم بهم فحش میده جسارت نشه بهم میگه ج.ن.ده  و ک.ی.ر همه مردا تو ..ک .و . س. ت . در صورتی کع ۱۴ سالم بیشتر نیست معدلم ۱۹.۹۳ شده کل خانواده بهم حسودی میکنن مامانم بابام همه طرف دار اون خواهرم که ۱۸ سالشه میگیرن اون درساش بده به من حسودی میکنه مامانم هم طرفدار اون میگیره به من فحش میده یکی بیا بگه گناه من چیه من چیکار کردم  باید این سرم بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم محل نذار خودتو اذیت نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سر چی دعواتون شد اینجوری گفت 

نمیشه که طرف یهو بلند شه فحش بده ،اگه کسی یهو بلند میشه فحش میده دیگه کاریش نمیشه کرد چون اون مغز نداره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
میخواستم متوجه شین چه فحش هایی میده ببخشید بازم دوست دارم بمیرم حتی تو فضای مجازی هم منو درک نمیکنن

توجه نکن بهش

هنوز سنت کمه برا همین تحت تاثیر اینا قرار گرفتی و براهمین ناراحتی

..

چقدر بی ادبه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چیکار کنم نمیتونم همش فکر میکنم اگه نگم خودتی و منم جوابش ندم اون فکر میکنه که بله میتونه همیشه به م ...

اگه عقل داری محلش نذار تا خسته بشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .