2777
2789
عنوان

دبیرستانیای عزیز تجربی و ریاضیی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 18 پست
..بله متوجه شدم عزیزم‌ شما می دونی چجوری تست بزنم؟‌ تتازه تست زنیو شروع کردم و وقتی میبینم همه جواب ...

طبیعیه تازه شروع کردی که اینطوریه. اصلا خودت رو نباز منم اولش که شروع کردم دقیقا همینطوری بودن کلا برای همه همینه. اگه میخوای موفق بشی باید صبور باشی و استمرار داشته باشی. من مشاورم همیشه میگفت ما تست میزنیم که غلط بزنیم اینطوری میریم سراغ تحلیلش و کلی چیز جدید یاد میگیریم. 

خواهش میکنم❤️😘اشکال نداره اول کار فکر میکنم غلط ها زیاد باشهاز سوالای خیلی آسون شروع کنیدو اینکه او ...

مناول درسنامشو می خونم از رو کتابکار بعد می رم سراغ تست ها . به کتاب نگاهی نمیندازم .اشتباهه؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه تازه شروع کردی که اینطوریه. اصلا خودت رو نباز منم اولش که شروع کردم دقیقا همینطوری بودن کلا ب ...

ممنونم ازتتتت .فدات🤍🥹🥹🥹💋💋💋

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
مناول درسنامشو می خونم از رو کتابکار بعد می رم سراغ تست ها . به کتاب نگاهی نمیندازم .اشتباهه؟

یه استاد ریاضی داشتیم هم تیزهوشان و هم شریف درس خونده بودن

میگفتن اول کتاب رو کامل حل کنید و بخونید یعنی دیگه فول باشید بعد برید سراغ تست چون اینجوری هر تستی رو میتونید حل کنید.