2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست
تا الان که ۲۵ سالمه نشده یه چیزی بخوام بشه بخرم نه خونه بابام نه شوهرم گی تو شانسم خودمم حالا میرم س ...

شغلت چیه 😁🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
الان اسمش رو گذاشتم حماقت

دقیقا

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من احمقم که به حرف این گوش میدم دارم از حرص میترکم چیزی که دوست ذاشتم دوروز پیش بخرم الان دوبرابر شد ...

ی بار که با گرونی بخری یاد میگیره

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
🥲🥲خودت شاغلی؟ نمیدونم شاید. به فکر منفعت خودشه

نه یه مدت بودم دیدم این اسکول جنبه نداره بی عرضست کلا بیخیال شدم.. ببین یعنی بی عرضه به معنای دقیق کلمه... ازاین چلمن تر و بی عرضه تر ندیدم واقعا

خیلی زیاد یکبار تمام سرمایه ام و دادم ولی الان خیلی پشیمونم اصلا قدر دان نبود فقط دلم خوشه که خدا دی ...

وای یا خدا 

چطوری آخه 

نه یه مدت بودم دیدم این اسکول جنبه نداره بی عرضست کلا بیخیال شدم.. ببین یعنی بی عرضه به معنای دقیق ک ...

چی بگم 

کاش درست شه

مدل کابینتم ریچلندهسبز تیره اسولی وسایلم نقره ای و مشکی آما بیشترشون نقره ای

اگه اینجوری باشه خیلی قشنگه که این رنگ با مشکی و نقره ای میاد مدل کابینت هم جدیده 

فک کنم از اونایی باشی که همه چی زود دلتو میزنه

♡
اگه اینجوری باشه خیلی قشنگه که این رنگ با مشکی و نقره ای میاد مدل کابینت هم جدیده فک کنم از اونایی ب ...

رنگش دقیقا سبزیه که تو چهار تا تصویر زیرین

سمت راسته بالاعه

آنقدر تیره اس ، سبز مغز پسته ای نیست 

نه اینجوری نیستم ، اینا خیلی زشتن🥲🤦‍♀️

هیچی کارمن ازاین حرفا گذشته جوری که من تو زندگیم ریدم هیچکس نریده😔برام دعاکن اگه بچه نداشتم حتما جد ...

خدا پسرتون نگه داره 

کاش بتونی بری سرکار 

استقلال مالی هر چقدرم کم باشه ولی خیلی مهمه

تاپیک قبلتونو خوندم خیلی پرتوقعید .

من پرتوقع نیستم 

فقط دوست دارم اول زندگیم مثل هر خانم دیگه ای که دوست داره ، اول زندگیش خوب باشه منم همونطورم

خیلی رو مخی

شما خیلی بیشتر 😐

من پرتوقع نیستم فقط دوست دارم اول زندگیم مثل هر خانم دیگه ای که دوست داره ، اول زندگیش خوب باشه منم ...

منطقی باش 

جهیزیه رو خودش داده 

خونه هم از خودشه 

خرج عروسی هم با خودشه 

بعد تو این شرایط شما هر از چند وقت دلتون کابینت جدید میخواد؟ 

هزینه کابینت واقعا بالاست. لباس نیست که شما هر از گاهی دلتون یه مدل دیگه شو بخواد.

بعد تازه باز میگی همسرم برای خواسته من فداکاری نمیکنه؟ 

اگه این اسمش پر توقعی و خودخواهی نیست پس چیه؟

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️