2777
2789

دخترمن سه ماه پیش هواکه گرم شد وقتی دوسال ودوماهش بودبه پوشک حساسیت شدید نشون داد،قبلش من میدونستم شب پوشکشو خیس نمیکنه واین شد که بازش کردم وطی سه روز بادوسه بارخیس کردن شلوارش رسما ازپوشک گرفته شد،بعدش دوبارجاده بودیم هرروز پارک میبرمش خونه بقیه رفته همیشه گفته واصلا خیس نکرده،سه چهارروزی میشه که فقط خونه روزی چندبار جیش میکنه وبعدش که میگم چرا خونه جیش میکنی میگه دوس داشتم اینجاجیش کنم،من ازین به بعداینجاجیش میکنم یا میگه گفتم تو درو بازنکردی،گفتم تو نشنیدی یا گفتم باباش تو گوشی بود بااینکه فقط بهونه ومن الان نمیدونم دلیلش چیه،بیرون میگه توی ماشین پارک بازار،خونه بعضی وقتا،الان دوسال وپنج ماهشه،بهش میگم دوس داری پوشکت کنم میگه اره پوشک کن،بسیار هم لجبازه،الان من باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت کی میشه من دخترمو از پوشک بگیرم الان دوسالشه کامل 

بهش وعده بده گولش بزن بگو اگ تو خونه جیش نکنی بری دسشویی فردا میبرمت پارک یا هرجایی ک دوس داره اگ واقعا جیش نکرد ببرش تا بدونه حرف گوش کنه توام سر قولت هستی اگرم جیش کرد بگو فردا از پارک خبری نیس چون بچه خوبی نبودی بچه ها با حرف زدن قانع میشن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خوشبحالت کی میشه من دخترمو از پوشک بگیرم الان دوسالشه کامل بهش وعده بده گولش بزن بگو اگ تو خونه جیش ...

فکرشو نمیکردم دغدغه کسی از پوشک گرفتن یا جیش نکردن یه فسقلی باشه:)))) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

براش از این توالت فرنگی فانتزی کودک بگیر گوشه توالت یا بیرون دم در دستشویی بزار هر موقع داشت خودش بره کارش انجام بده

من برای دخترم اینکارو کردم بعد صدام میزنه بیا منو بشور😊

دختر منم ۲.۵ سالشه . ۲ سالگی از پوشک گرفتمش

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
فکرشو نمیکردم دغدغه کسی از پوشک گرفتن یا جیش نکردن یه فسقلی باشه:))))

من از الان دغدغمه دسشویی هشت ماهه باهام میاد ولی خودشو مشغول شیلنگ و اب و اینا میکنه اصن دقت نمیکنه یاد بگیره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
براش از این توالت فرنگی فانتزی کودک بگیر گوشه توالت یا بیرون دم در دستشویی بزار هر موقع داشت خودش بر ...

ب من گفتن اینکارو نکن بعدش جایی بری دیگ دسشویی نمیکنه بهونه توالت فرنگیشو میگیره اذیتت میکنه

ب من گفتن اینکارو نکن بعدش جایی بری دیگ دسشویی نمیکنه بهونه توالت فرنگیشو میگیره اذیتت میکنه

خدا رو شکر برای من تا الان اینجوری نبوده

شاید بستگی به بچه هم داره.

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
خدا رو شکر برای من تا الان اینجوری نبوده شاید بستگی به بچه هم داره.

خداروشکر 

الان دودلم اصن حرف زدن بلد نیس ک بگه دسشویی داره فقط کلمات کمی بلده

خداروشکر الان دودلم اصن حرف زدن بلد نیس ک بگه دسشویی داره فقط کلمات کمی بلده

بچه اولته؟؟؟

اتفاق یا جر.و بحثی با همسرتان نداشتی . بعضی وقتها بچه ها چون نمیدونن ترس یا استرس رو چطور نشون بد ...

این حرف شماباعث شدفکرکنم،دقیقا ازشبی شروع شد که بردمش پارک و ازیه اقایی بابای یه بچه ای که باهاش بازی میکردترسید توی پارک،وکل پارک ازم جدانشد وسرسره هم میرفت میگفت بیاوهمش چشمش به اون مرده بود،بعدش توی راه که برمیگشتیم گفت به من گفته إ برو اونور،حالاباید چیکارکنم

براش از این توالت فرنگی فانتزی کودک بگیر گوشه توالت یا بیرون دم در دستشویی بزار هر موقع داشت خودش بر ...

داره دختره منه،نه من الان متوجه شدم ازیه اقایی تو پارک ترسید وازهمون موقع اوردم خونه شروع شد