دخترمن سه ماه پیش هواکه گرم شد وقتی دوسال ودوماهش بودبه پوشک حساسیت شدید نشون داد،قبلش من میدونستم شب پوشکشو خیس نمیکنه واین شد که بازش کردم وطی سه روز بادوسه بارخیس کردن شلوارش رسما ازپوشک گرفته شد،بعدش دوبارجاده بودیم هرروز پارک میبرمش خونه بقیه رفته همیشه گفته واصلا خیس نکرده،سه چهارروزی میشه که فقط خونه روزی چندبار جیش میکنه وبعدش که میگم چرا خونه جیش میکنی میگه دوس داشتم اینجاجیش کنم،من ازین به بعداینجاجیش میکنم یا میگه گفتم تو درو بازنکردی،گفتم تو نشنیدی یا گفتم باباش تو گوشی بود بااینکه فقط بهونه ومن الان نمیدونم دلیلش چیه،بیرون میگه توی ماشین پارک بازار،خونه بعضی وقتا،الان دوسال وپنج ماهشه،بهش میگم دوس داری پوشکت کنم میگه اره پوشک کن،بسیار هم لجبازه،الان من باید چیکار کنم
اتفاق یا جر.و بحثی با همسرتان نداشتی . بعضی وقتها بچه ها چون نمیدونن ترس یا استرس رو چطور نشون بد ...
این حرف شماباعث شدفکرکنم،دقیقا ازشبی شروع شد که بردمش پارک و ازیه اقایی بابای یه بچه ای که باهاش بازی میکردترسید توی پارک،وکل پارک ازم جدانشد وسرسره هم میرفت میگفت بیاوهمش چشمش به اون مرده بود،بعدش توی راه که برمیگشتیم گفت به من گفته إ برو اونور،حالاباید چیکارکنم