2777
2789

وقتی باهاشون روبرو بشی وکاملا منطقی حرف بزنی وبگی تو ایتکار کردی واون اشتباه ومن ناراحت شدم بجای جواب یا عذر یاحتی توجییه کارشون قهر میکنن 

ترخدا اگه خودتون این اخلاق دارید برای رضای خدا جوابم بدید فازتون چیه حستون چیه چرا اینکار میکنید عقلتون چی میگه چی باخودتون فکر میکنید به چی میخایید برسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیدونه اشتباه از خودشه یا قبول نمیکنه

یا کلا ب غرورش میخوره کسی ازش ایراد بگیره و عذرخواهی کنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چون نمیدونه اشتباه از خودشه یا قبول نمیکنهیا کلا ب غرورش میخوره کسی ازش ایراد بگیره و عذرخواهی کنه

کاملا میدونه

ومن دعواش نکردم وحتی قهر نکردم درصورتی که هرکسی جام بود قشعری به پا میکرد 

بعد چند ساعت رفتم عادی حرف بزنم خودش قهر کرده ومیگه مگه دست خودته ی ساعت قهری ی ساعت اشتی

کاملا میدونهومن دعواش نکردم وحتی قهر نکردم درصورتی که هرکسی جام بود قشعری به پا میکرد بعد چند ساعت ر ...

ب غردرش برخورده یجور دفاع از خوده قهر کردن مثل روغن رفته رو اب نمیخواد معذرت خواهی کنه قهر کرده

ب غردرش برخورده یجور دفاع از خوده قهر کردن مثل روغن رفته رو اب نمیخواد معذرت خواهی کنه قهر کرده

منم همین حسو میکنم ی جوری دست پیش گرفته که پس نیفته

ولی بع نظرت این ادما پشیمون هم میشن از کارشون

رفتار درست در این مواقع با این ادما چیه 

منم همین حسو میکنم ی جوری دست پیش گرفته که پس نیفتهولی بع نظرت این ادما پشیمون هم میشن از کارشونرفتا ...

بنظرم پشیمون نمیشن بشه هم بمیره ب رو خودش نمیاره

من باشم بی محلی میکنم بازم کاری کنه ناراحت شم ب رو خودم نمیارم چون نمیخواستم خودشو مهم بدونه چون اینجور ادما فکر میکنن همه چی دور خودشون میگرده و خودشون مهمن اینجور رفتار میکردم تا بره رومخش