2777
2789

دوست پسرم

دیشب زنگ زد گفت اجازه میدی با دوستام یه مسافرت ۲،۳ روزه برم؟گفتم برو خوب هم خدافظی کردیم

صبح بهش صبح بخیر گفتم اونم صبح بخیر گفت دیگه ساعت ۴ زنگ زدم گفت دارم ورق بازی میکنم تموم شد میزنگم فعلا نزده

میخوام تا یکی دو روز جوابشو ندم وقتی زنگ زد 

به خاطر اینکه اصلا زنگی بهم نزد

یا عادی رفتار کنم و برام مهم نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه دختر با سیاست مرد رو دنبال نمیکنه بزار خودش دلتنگ بشه و زنگ بزنه و زنگ هم زد جواب بده ولی اصلا بهش نگو چرا زنگ نمی‌زنی چرا به یادم نیستی این اشتباهه

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

عزیزم واسه آقایون این بیخیالی طبیعیه

تو ک اجازه دادی دیگ زهرش نکن ک دفعه بعد بدون اجازه بره

وقتی برگشت با روی خوش بهش بگو من نگران شدم قرار بودزنگ بزنی و.. یا هم اصلا نگو

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من بودم بی محلی می کردم بعدشم بعد اینهمه ساعت اگه زنگم بزنه جواب نمیدم تا حساب کار دستش بیاد

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼