2777
2789
عنوان

دل‌درد و معده درد شدید بارداری

15 بازدید | 0 پست

سلام عزاداری هاتون قبول 

عزیزان من ۸ ماهه باردارم از اولش تا ماه پیش خیلی حالت تهوع و اینا داشتم و اشتها برای غذا خوردن اصلا نداشتم الانم حالت تهوع یه کم دارم ولی ولی ولی اشتها دارما 

ما هیئت داریم و هرشب غذا نذری داریم تو حیاطمون آشپزخونه مرکزی داریم و هرشب غذا نذری پخته میشه و از روز اول من اشتهام باز شده یعنی یه جوری این بو منو دیونه میکنه که تا عصر بشه که زیر غذا خاموش بشه من یکسره بین دست و پای این آشپزها ولو هستم همسرمم آشپزی میکنه و بو غذا میده اگه نرم بیرون اون بو رو با خودش میاره تو خونه زیاد نمی‌خورم در حد یه پیش دستی غذا میخورم ولی وحشتناک حالم بد میشه سه بار روانه بیمارستان شدم حتی یه شب نزدیک بود سزارین بشم اعزامم کردن یه بیمارستان دیگه که دستگاه برای بچه داشته باشه  امشب قیمه هست و دارم از صبح دیوانه میشم تو رو خدا اگه راهکاری دارین که من بتونم خودمو کنترل کنم اصلا لب نزنم یا اینکه یه چیزی باشه بخورم حداقل این درد معده و فشار کمتری بهم بیاد بهم معرفی کنید چون ۸ماهه غذا خوب نخوردم یه کفگیر برنج هم واقعا حالمو بد میکنه مرگ و به چشم میبینم و عجیبه که اینهمه اشتها و غذا خواستن واقعا برام عجیبه اصلا حس میکنم تو عمرم پلو ندیده بودم