2777
2789

من به نیابت حضرت علی اصغر شیر پخش کردم در حالیکه مشکلمم حل نشده

نذر کردم اگه حل بشه هر سال هفتم محرم شیر پخش کنم

پارسال ب نیابت حضرت عباس شب تاسوعا مشکل گشا پخش کردم ولی....نا امیدم کرد

الان امسال دست ب دامن طفل امام حسین شدم

لطفا برای اینکه حاجت روا بشم برام توحید بخونید میدونم خواسته زیادیه ولی خیلی محتاجم خیلی قلبم شکسته

خدا دلتونو شاد کنه دلم داغونه

توروخدا دعا کنید مشکلم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که مشکلت حل بشه ❤️

به نیتت حمد و توحید خوندم 😘

امیدت به خدا باشه ، امام صادق در کتاب کافی میفرمایند :نزد خداوند بلند مرتبه جایگاهی است  جز با دعا نمی‌توان به آن رسید. اگر بنده دعا نکند و از خداوند نخواهد، چیزی به دست نخواهد آورد، پس بخواه تا به تو عطا  و این را بدان! ««هر ،  به روی انسان  شد»»

شما هم به نیت من ی حمد بخون لطفا ❤️

پُز نیستسبک زندگیمه😎

الهی که مشکلت حل بشه ❤️

به نیتت حمد و توحید خوندم 😘

امیدت به خدا باشه ، امام صادق در کتاب کافی میفرمایند :نزد خداوند بلند مرتبه جایگاهی است  جز با دعا نمی‌توان به آن رسید. اگر بنده دعا نکند و از خداوند نخواهد، چیزی به دست نخواهد آورد، پس بخواه تا به تو عطا  و این را بدان! ««هر  دری که پیوسته کوبیده شود بالاخره روزی به روی انسان باز خواهد شد»»

شما هم به نیت من ی حمد بخون لطفا ❤️

پُز نیستسبک زندگیمه😎

فعلا فقط تو غذاهاش و چاییاش بشاش یکم دلت خنک بشه هر چیز میکروبی کثیفی که باعث بیماریش میشه تو بشقاب غذاش بریز بیماری باعث میشه ضعیف بشه نتونه بهت زور بگه 

بعد  به خودت غذاهای پر اهن استفاده کن اگه نداری سبزی خوردن و کشک و سبوس گندم .. یا گندم بزار جوونه بزنه بخور خیلی قدرت فکر‌ کردنت و بدنتو تقویت میکنه اینابی که گفتم باعث میشه جوابشو بدی 

اگه پول داشتی روانشناسم میرفتی یه روانشناس خوب مثل قربانی ‌.. خیلی حالت بهتر میشد ولی روانشناس خداتومنه

فعلا فقط با غذای مقوی و دویدن وبعدش یه دوش ولرم روحیتو بهتر کن      میکروب تو غذای اوناهم یادت نره

کم کم خدا بهت راهای بهتر سر راهت میزاره

ولی این دو سه کار اولو انجام ندی در حالی که زنده ای میمیری عزیزم