2777
2789
عنوان

اونایی ک مکانیک خوندن بیان

203 بازدید | 31 پست

بین مکانیک کامپیوتر موندم 

خیلی از مشاور ها میگن رشته مکانیک سطح رشته های آینده داره توی ساخت خدرو های هوشمند ولی بعضی هاشون میگن به شدت اشباع شده آینده خوبی ندارن اصلا سمتش نیا به نظر شما آینده ی این رشته چطوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم یه چیزی تو مایه های مکانیک خونده بود الان یادم نیست بهم گفت که کار واسه خانما اصلا تو این رشته ها پیدا نمیشه دوستمم نخبه بود و شاگرد زرنگ حرفم برای اوایل دهه نود هست که داشت برام تعریف میکرد دیگه ازش خبر ندارم 

کامیپوتر بیشتر ریاضی هست نه فیزیک اگه ریاضی رو بیشتر دوست داری برو کامیپوتر ولی مکانیک فکر کنم بیشتر باید درک فیزیکت خوب باشه به همراه ریاضی

به نظرم بستگی داره که بخوای ارشدشون رو هم بخونی یا نه ، برای فقط کارشناسی خب هردو اشباع شذن و چیزی که زیاد و بیکاره مهندسای کامپیوتر و مکانیک بیکار با سطح دانش و علم پایینن ، در صورت ارشد خوندن هردو عالین 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
به نظرم بستگی داره که بخوای ارشدشون رو هم بخونی یا نه ، برای فقط کارشناسی خب هردو اشباع شذن و چیزی ک ...

خودت مکانیک خوندی آیندش با توجه به هوش مصنوعی چی میشه

خودت مکانیک خوندی آیندش با توجه به هوش مصنوعی چی میشه

من الان دارم برای ارشد کامپیوتر میخونم و این سوالی که پرسیدی رو نمیدونم والا ، البته فکر نکنم چون مکانیک گرایش هایی داره که مستثیما با نیروی انسانی درگیر هستن 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
من الان دارم برای ارشد کامپیوتر میخونم و این سوالی که پرسیدی رو نمیدونم والا ، البته فکر نکنم چون مک ...

اینکه میگن داخل دانشگاه برنامه نویسی یاد نمیدن درسته باید خودت خارج از دانشگاه هزینه کنی یاد بگیری