2777
2789
عنوان

اونایی ک مکانیک خوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست
واسم این چیزا مهم نیست

ببین بیشتر واسه کاری میگم بری کارخونه کارهای یدی بیشتره و سختر، فکر نکن بری کارخونه واسه کار میشینی پشت کامپیوتر و کارهای طراحی میکنی

یک ضربالمثلی بین بچه های برق و مکانیک هست که میگند عیب یابی مکانیک راحته اما انجامش سخته ولی برق عیب یابی خیلی سخته اما انجانش راحته

الان سیستمهای مکانیک هم داره وارد برق و کامپیوتر میشه

اینکه میگن داخل دانشگاه برنامه نویسی یاد نمیدن درسته باید خودت خارج از دانشگاه هزینه کنی یاد بگیری

اره ، توی دانشگاه ۱ درصد از یه زبان برنامه نویسی رو بهت یاد میدن ، اگه خودت دوست داشتی میری خارج از دانشگاه یاد میگیری ، برای همین میگم کارشناسی خالی به در نمیخوره ! 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مکانیک اصلا خوب نیست

چرا؟ رتبه بهتری از کامپیوتر میخوادا

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

به نظرم بستگی داره که بخوای ارشدشون رو هم بخونی یا نه ، برای فقط کارشناسی خب هردو اشباع شذن و چیزی ک ...

برق چطور؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

نه عزیزم برای کامپیوتر باید رتبه تا خیلی بهتر از مکانیک باشه

عه نمیدونستم 

موفق باشی عزیزم

اره ، توی دانشگاه ۱ درصد از یه زبان برنامه نویسی رو بهت یاد میدن ، اگه خودت دوست داشتی میری خارج از ...

پس چی یاد میدن که برنامه نویسی یاد نمیدن نکنه همش ریاضی 

اره ، توی دانشگاه ۱ درصد از یه زبان برنامه نویسی رو بهت یاد میدن ، اگه خودت دوست داشتی میری خارج از ...

عزیزم من امسال کنکوریم و میخوام برم کامپیوتر به نظر شما حتما باید دانشگاه های تاپ بیارم تا کار داشته باشم در آینده؟ بعد این دانشگاه های تاپ از نظر شما چیان ؟ دولتی هر استانی میتونه دانشگاه خوبی باشه ؟

به نظر شما امسال کامپیوتر دولتی اوردم هر استانی برم بعد برای فوق بخونم برم دانشگاه بهتر ، بهتر هست یا یه سال بمونم پشت کنکورتا داشنگاه خوب بیارم؟ 

برق هم دقیقا همینطور ، رشته های مهندسی تا ارشدشون رو نخونی و تخصصشون رو نگیری فایده ایی ندارن ، مخصو ...

مرسی عزیزم

عزیزم من امسال کنکوریم و میخوام برم کامپیوتر به نظر شما حتما باید دانشگاه های تاپ بیارم تا کار داشته ...

بزار خودمو بگم ، من فنی بودم و رشته و دانشگاه داغن تر از فنی وجود نداره ، اگه بتونی کارشناسی رو دانشگاه خوب تا متوسط بیاری که خیلی عالیه ، اگرم که قصد داری حتما ارشد بخونی کارشناسی رو دانشگاه متوسط هم بری خوبه هرچند که باید سعی کنی فضا و دانشجو های خنگ تاثیری روت نزارن ( چون من خیلی سخت با فضای کلاسمون کنار اومدم ) و صد در صد ارشد رو دانشگاه تاپ بری .. موفق باشی ❤️

واسم این چیزا مهم نیست

وقتی  تو دفترچه استخدامیا دیدی مکانیکو کلا آقا زده مهم میشه برات

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

پس چی یاد میدن که برنامه نویسی یاد نمیدن نکنه همش ریاضی

ریاضی که اره ، ریاضی ۱ ، ۲ ، مهندسی ، امار ، گسسته و ... اینا همه ریاضیه ، زبان های برنامه نویسی زیادی وجود داره و خب قطعا توی دانشگاه همه رو یاد نمیدن ! در واقع بیس همه ی زبان ها یکی هست و کاربرد های مختلفی دارن ، یه زبان برای طراحی سایت ، یکی برای طراحی اپلیکیشن ، یکی برای کار های تحقیتاتی و توی دانشگاه مثلا شما ۳ واحد برنامه نویسی پیشرفته داری که میان چهار خط کد از یه زبان مثلا C# رو بهت اموزش میدن ( که C# برای ساخت اپلیکیشن و اینا هست ) ، شما توی دانشگاه توی این زبان حرفه ایی نمیشید و فقط یه چیز کلی ازش رو یاد میگیرید و بر حس علاقه و اینکه میخواید وارد کدوم حوزه از برنامه نویسی بشید میرید زبانی که باید رو یاد میگیرید و اینکه کامپیتر فقط برنامه نویسی نیست !

منم می خواستم اینو بگم.  اصلا برای کامپیوتر یه چیزایی تو دانشگاه یادمیگیری که تو بازار کار اصلا به در نمیخوره و حتما باید کلاس بری بیرون یا دیگه خیلی مخ و علاقه مند باشی خودخوان  بخونی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم می خواستم اینو بگم. اصلا برای کامپیوتر یه چیزایی تو دانشگاه یادمیگیری که تو بازار کار اصلا به د ...

خب دیگه شما داری بیس یه رشته رو یاد میگیری ! و باید ادامه بدی