2777
2789

رفتم سرزمین عجایب برگشتم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتیاد دارم

.

.

.

به بستنی البته😌😂

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

شوهر من اعتیاد ب هروئین داشت و داره و هرگز ترک نکرد راضی شد من و دخترم ترکش کنیم اما از مواد دست نکش ...

😔😔

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بستگی داره چی باشه؟؟ سیگار قلیون تریاک شیره گل چلیم بنگ کیم قرص؟؟ ناس پیپ

داش ساقی ؟

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

گل میکشیدم قبلا ترکش وحشناک و جنون آمیز بود اما چیزی که منو پایدار تو ترک نگه داشت این بود که به این نتیجه رسیده بودم که اگه تو مصرف اجتناب نکنم تو چاهی میوفتم که هیچ طنابی به عمقش نمیرسه.

توی تمام مخدر ها اول اراده خود شخص مهمه

بعدش ورزش

رژیم

دتوکس برای بالا رفتم استون خون و پاکسازی بدن.

ورزش های عرق ریز و مصرف زیاد آب و پیدا کردن اهداف برای امید به ادامه زندگی.

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!