2777
2789
عنوان

سلام خوبین چکار میکنین

56 بازدید | 5 پست

من دیر ب دیر میام سایت 

از سال ۹۶بوذم اونم موقع ها زیاد تا دیگه کاربریم خودم لغو زدم زیاد تاپیک زده بودم 

الان کسی منم نمی‌شناسه 

خاستم ببینم اوضاع اینجا چجوریع 

ماه محرم چه میکنین حتما بنده رو نیز. دعا کنین 

دوستتون دارم

عزیزان دلمی 

خدا پشت پناهاتان

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی...

شبا ساعت ۹ونیم تا ۱۲ مسجد... سینه زنی و زیارت عاشورا 

صبح هم تا ۱۰خواب...(دیشب ساعت ۴صبح خوابیدم و ۱۲بیدار شدم)

بعد صبحانه یا ناهار...و فیلم دیدن 

پیشنهاد می کنم سریال کره ای عزیزترینم رو ببینید عالیهههه ۲۱قسمته هر قسمت ۱ساعت بعضی هم ۱سال و نیم 

جمعا ۲۴ساعت ...عالی بود دیشب تموم شد 

امروز هم ۱۲پاشدم نهار درست کردم برا شوهرم خوردیم خوابیدیم دوباره ساعت ۴ونیم عصر بیدار شدم چایی درست کردم...عصرونه خوردم بعد با شوهرم منچ بازی کردیم الانم تو گوشی ام...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

سلام مرسی...شبا ساعت ۹ونیم تا ۱۲ مسجد... سینه زنی و زیارت عاشورا صبح هم تا ۱۰خواب...(دیشب ساعت ۴صبح ...

چقدر عالی 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
خانواده محترم چطورن؟

زنده باشین تشکر