یه مستاجر تازه پیدا کردیم ۲ ماهه اومده.الان پول آبش اومده چهار و هفتصد.مدیر ساختمون هی زنگ میزنه اینارو باید بیرون کنید.خودم رفتم صبح اونجا.مستاجرمون میگه پسرم معلوله کثیف میکنه لباس هاشو.منم میشورم.علاوه بر اون تو کار آماده کردن سبزی و این چیزا هست میده به فروشگاه ها.گفت مشکلی نداره پول ابو میده ولی این همسایه هامون گیر دادن میگن باید بیرونشون کنید الخصوص مدیر ساختمون پول آب خودشون ۳۰۰ هزار اومده میگه چرا باید اینا زیاد مصرف کنن.میتونه کاری کنه قانونی؟اداره آب هم فقط اومده گفته کمتر مصرف کنید و من خودم زنگ زدم بهشون گفتن مصرفشون اونقدر زیاد نیست ولی مالیات و این چیزا بهش میخوره چند برابر میشه.من خودم کاری ندارم دلم میسوزه نمیتونم هی اینارو اواره کنم ولی مدیر ساختمون روی اعصابمه از بس زنگ میزنه بیکار.ولی میخوام بدونم مدیر میتونه شکایتی چیزی کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محل نزار هیچ کاری نمیتونه بکنه و قطعا نمیکنه یبار دیگه زنگ زد بگو آقای محترم من مستاجر آوردم به من ربطی نداره آب اونا،بعد مگه آبشون مشترکه؟چیکار به بقیه دارن معلومه خیلی فضولو رو مخن بیچاره مستاجرتون
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚