2777
2789

یعنی بعضیا با اینکه چهل سالشونه هنوز عقل تو پس کله شون  نیست کارنامم اومده زنگ زده گوشی بابام میگه بیا کد ملی بده ببینم چند شدی بعد خانوادم سمی هستن نمی‌زارن بخونم اومده پیش اونا میگه بهش هزار بار گفتم در مورد درس من پیش اینا سوال نکن میاد می‌پرسه خر نفهم همیشه چیزای که سرشون وسواس دارم میاد پیش بقیه میگه ازش حالم بهم میخوره پفیوز  بعد پیش بقیه روم اسم می‌زارن مسخرم می‌کنه به طوری که اعتماد بنفس ندارم احمق ازش دور بودم حالا زنگ زده از اون سر دنیا داره زر میزنه نمیدونم چرا آدم بزرگهای اطراف آدما دیگه عاقل در میاد واسم نفهم و بیشعور 

قدر همو بدونید دنیا ارزش نداره واسه این چیزای پیش پا افتاده دل همو بشکنید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان