2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما،انقد استرس داره رو شیرت تاثیر میذاره بچه اذیت میشه، ۱۱اصلا زیاد نیست خودبه خود میاد پایین

از این میترسم نزدیک 5 روز رو همون 11 مونده 

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️
میترسم خواهر میگن تاثیر میزاره رو بچه رو شنوایی و بیناییش داغونم کرده بخدا هر روزم استرس 3روز یکبارم ...

نه این عددی که میگی دیگه تاثیربدی نداره شمافقط تند تند شیر بده بهش که زردی از بدنش بره بخدا گناه داره بچه کوچیک هی میبریش آزمایش🥲اینو کسی بهت میگه که دوتابچش زردی شدید داشتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه این عددی که میگی دیگه تاثیربدی نداره شمافقط تند تند شیر بده بهش که زردی از بدنش بره بخدا گناه دار ...

بخدا دلم کبابه براش بقران پشت گوششم بریدن از وقتی امده دنیا داره عذاب میکشه دیگه دلم میسوزه براش 

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️
از این میترسم نزدیک 5 روز رو همون 11 مونده

اگه خطرناک بود دکترا میگفتن یا خدایی نکرده باز بستریش میکردن نگران نباش یه سال دیگه به این روزات که الکی نگران بودی میخندی،الهی که نی نی خوشگلت زود زود خوب بشه الهی آمین

بخدا دلم کبابه براش بقران پشت گوششم بریدن از وقتی امده دنیا داره عذاب میکشه دیگه دلم میسوزه براش

خب عزیزم اشتباه از خودته اینقدر استرس نداشته باش تازه اول راهی به خاطر هرچیزی بخوای اینقدرخودت و بچتو آزار بدی که نمیشه.دیگه اصلا نمیخواد ببریش آزمایش فقط تا میتونی شیر بهش بده که تعداد دفعش زیاد باشه همین تحت نظر پزشک هم باش که خیالت راحت باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین شیرخشت بخور و هندونه خیلی زیاد زیر مهتابی بخوابون ولی چشماشو با دستمال ببند اسیب نبینه ما برا بچهداداشماین کارا رو میکزدیم. تا میتونی سردی بخور تاشیرتسرد بشه. خرما و شیر نخور تا مدتی 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

ببین حرص نزن استرس نداشته باش و خودت هم اصلا گرمی نخور من یادمه بخاطر زردی بچم حتی کاچی زاییده هم نتونستم بخورم ، دایم ‌دلستر تلخ میخوردم بیمارستان گفته بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات