2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😭😭😭😭

137 بازدید | 24 پست

خانما من پسرم 36 هفته امد دنیا و زردی داره وزنشم 3500 الان 21 روز امده دنیا زردیش روی 11 مونده ثابت نمیدونم چرا بستری بوده و دستگاهم اوردم خانه امد 6 دوباره رفت 11 

توروخدا بگید چکار کنم خیلی نگرانم 😭😭😭😭😭شیرخشک و شیر خودمم میدم  یه وقتای رنگش زرد و قرمز میشه یه وقتایم سفید میشه 

توروخدا راهنماییم کنید

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخواد کار خاصی بکنی فقط زیاد بهش شیر بده من هم دخترم هم پسرم زردی داشتن.دخترم شدیدتر بود تا ۲،۳ماه زردی داشت و بعد دیگه خوب شد پسرم کمتر بود ولی اونم تقریبا یک ماه و نیم کشید تا خوب خوب شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیگه الان عدد ۱۱ مهم نیس اصلا اون عدد برا روزای اوله تولده ! ببر دکتر ببین چی میگه احتمالا یه ازمایش ...

6 روز پیش ازمایش گرفتم 11 بود سه روز بعد تکرار کردم ینی دیروز یاز 11

دوباره ببرش دکتر خوب

از عطاری هم عرق بید بگیر بزن بدنش

خیلی زیاد شیر بده بهش

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

پسر منم تو خونه رفت تو دستگاه،اول زردیش رو ۱۲بود بعد اومد رو ۹ ولی تا ۴۰روزگی زرد بود،آخرش دکتر قرص ...

چرا به من دارو نمیدن 6 تا متخصص بردم همش میگن شیر بده تند تند میگم قرص بدین میگه نمیشه 

6 روز پیش ازمایش گرفتم 11 بود سه روز بعد تکرار کردم ینی دیروز یاز 11

۶ تا متخصص گفتن مهم نیس اونوقت نی نی سایتی ها حرفشون برات مهم تره ؟؟؟ چرا خوذتو بچه رو آزار میدی ؟ دختل خپب ازین بلعد قراره همون ۱۱ باشه پایین نمیاد یعنی اصلا مهم نیس اصلاااااا ! فقط شیر بده بهش همین 

عزیزم نمیخواد کار خاصی بکنی فقط زیاد بهش شیر بده من هم دخترم هم پسرم زردی داشتن.دخترم شدیدتر بود تا ...

میترسم خواهر میگن تاثیر میزاره رو بچه رو شنوایی و بیناییش داغونم کرده بخدا هر روزم استرس 3روز یکبارم میبرم ازمایش دیگه خون تو بدنش نموند

چرا به من دارو نمیدن 6 تا متخصص بردم همش میگن شیر بده تند تند میگم قرص بدین میگه نمیشه

حتما لازم نیست قرص بخوره عزیزم،نگران نباش همون تند تند شیرش بده رفع میشه،۶تا متخصص گفتن نگرانی نداره پس استرس نداشته باش