2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی بمونید که

| مشاهده متن کامل بحث + 5024 بازدید | 75 پست
به فروپاشی میرسم

من واقعا متاسفم که داری همچین چیزایی رو تجربه می‌کنی 

این چیزایی که در مورد رفتارای همسرت گفتی (تازه درمورد دوره خوبش!!!) شبیه به ادمیه که دچار جنون شده و واقعا خطرناکه 

جواهر جون خواهش میکنم فقط تلاش کن خودتو از دست این آدم نجات بدی  من با تعریفی که کردی حس خفگی بهم دست داد 

یه خانومی اینجا گفته که «ما آدم طلاق گرفتن و مستقل شدن نیستیم » ، خیلی از همین خانوما چون نمیتونن و نمی‌خوان واسه بهتر شدن زندگیشون قدمی بردارن دوست دارن بقیه زنا هم تو همین شرایط ببینن که احساس تنهایی نکنن ، ادما واسه این حس تنها نبودن حتی حاضرن راهنمایی اشتباه کنن 

ولی هر آدم سالمی مطمئنا به تو میگه که هرروز زندگی کردن با این شرایط تو رو بیمار می‌کنه ، من به نظرم شوهرت سادیسم داره قطعا داره چون از کنترل کردن و آزار دادنت داره لذت میبره 

امیدوارم روزای بهتری واست بیاد 💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد و ناراحت کننده مثل والدین کنترل گر داره عمل میکنه

بچه ی کوچک انقدر حرف شنوی نداره از والدنیش

هرکی بود کم میاورد

ولی این با این اخلاق و وابستگی و حس مالکیت عمرا طلاقت بده

میترسم برای طلاق اقدام کنی بدتر زندونی ت کنه

اگر بچه میگه به نظرم بیار کمکی هم داری

بچه برای آینده خیلی خوبه و تنها سرمایه و حامی مادرش هست

چقدر بد و ناراحت کننده مثل والدین کنترل گر داره عمل میکنهبچه ی کوچک انقدر حرف شنوی نداره از والدنیشه ...

بچه بیاره به نظرت شوهرش آدم میشه ؟ نه فقط به جای یه بچه دو نفر جلو دست و پاشو میگیرن 

شوهرش مثل اینکه با بچه اول وحشی تر شده ، با بچه دوم خدا می‌دونه چی میخواد ازش دربیاد 

اسکیزوفرنی نداره؟؟ فیلم پارک وی رو ببین. انگار عین اونه شوهرت! مشکل اعصاب داره این آدم

نه نداره...  اتفاقا هوش خیلی بالایی داره. آدم عجیبیه 

پارک وی رو یادمه  فیلم قدیمی ای یادمه یه چیزای کمی ازش...

شوهر من یه آدم خیلی موفق تو کار و تو اجتماعه و خیلیی تو روابط با ادمهای دیگه خوبه.. 

با من اینجوریه فقط...

نه نداره... اتفاقا هوش خیلی بالایی داره. آدم عجیبیه پارک وی رو یادمه فیلم قدیمی ای یادمه یه چیزای ...

فکر کردی آدمهایی که اسکیزو دارن خنگن؟؟ اتفاقا خیلیم باهوشن. بهرحال شوهرتون به لحاظ روحی بیماره. حالا م تخصصش رو ندارم بدونم دقیقا بیماریش چیه

من شوهرم دو ساله اینجوری شده دقیقا بعد دنیا اومدن بچه هام

چرا بعد بچه تغییر کرد؟؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام.منم دقیقا همین فکر ها رو داشتم..ولی الان نه..اتفاقا الان خودشه بی ارزشم میکنه و مثل یه وسیله و. ...

خدا صبرت بده. چی میکشی از این مرد. و چ تحملی داری

ب مرور دیونت میکنه.تا همین جا هم ک دوم آوردی خیلی صبور بودی

احتمالا چون کسی رو نداری ک اینو ول کنی بری پیشش .من قبلا تاپیکاتو خوندم. ی جوری چون خانواده حامی نداری و بچه داری تحملش میکنی

و بنظر من همسرت باید بره پیش تراپیست 

مطمئنا دوران کودکی ضربه ای خورده زندگیش ی مشکلی داشته ک باعث اختلال رفتاریش شده

جو خونه مناسب نبوده.پدرش ی سری شبیه این کارا رو میکرده ولی خ کمتر و روش تاثیر گذاشته.  گذشتت هم تاثیر داشته تو رفتارش و بدترش کرده

ببین من پدرم ب شدت عصبی و خشک بود سر هر چیز کوچیکی داد میزد با مامانم دعوا میکرد من اصلا از چشماش میترسیدم

مردیک اینجور از رفتارش بدم میومد رو خودم تاثیر گذاشت ی سری اخلاقای بدش رو دارم ک خیلی سعی میکنم مبارزه کنم و حالم بهتر بشه

همسر شما نمیخواد خوب بشه. تلاشی نمیکنه روزای رمانتیک بودنش هم مثه زجرکش کردن میمونه

ب فکر درمانش یا حداقل کمتر شدن کاراش باش.چون دخترو بزرگتر شد مطمئن باش روش اثر میزاره ی ورژن دیگ از باباش میشع

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بنظرم تحمل کن شوهر منم دقیقا همینجوریه بزار کفه ترازو بگو اون روزایی که عاشق و خوب و مهربونه سنگین تر و بیشتره یا اون روزایی که عصبی و فحش میده منم شوهرم همینجوریه میدونی عصبانیتش بخاطر اینه که توقع درک داره ازت اما درک نمیشه و از کوره در میره

نه نداره... اتفاقا هوش خیلی بالایی داره. آدم عجیبیه پارک وی رو یادمه فیلم قدیمی ای یادمه یه چیزای ...

جواهر جان من خیلی وقته دنبالت میکنم ،اوایل ازدواج شوهرم مثل همسرت بود البته خیلی ضعیف تر،اگز الان یهو طغیان کنی وضع بدتر میشه از چیز های کوچیک شروع کن به تغییرش مطمئن باش موفق میشی،من آرایشگاهم سر کوچه بود شوهرم می‌گفت فقط پنجشنبه ها برو که من بیام دم آرایشگاه وایسم تا تو بیای ،اکه یه کش مو میخواستم بخرم باید خودش رنگش می‌گفت ،اما الان دیگه کلا اون دوران تموم شده و خودم همه کاره شده

ببین من همش با مشاور تلفنی حرف میزدم گفت از چیز های کوچیک شروع به تغییر کن عادت کنه،مثلا یاذمع رفتم تره بار که سرکوچه بود خزید کنم همش می‌ترسیدم بیاد منو بکشه ولی اومد خیلی عادی و من فهمیدم تهدید هاش تو خالی بود،دیگه شروع کردم به رفتن تنها جاهای نزدیک و....

الان شما لباس دخترت رو کی میخره؟اگه دوتایی می‌رید خرید سعی کن حتما خودت انتخاب کنید و پافشاری کنی همون بخره از چیز های کوچیک شروع کن،بگو برای دخترم این لباس قشنگع اینو بخریم اگه مخالفت کرد ناراحتیت نشون بده،کم کم لباس خودت وسایل منزل و...هم نظر بده

لطف داری عزیزم...خیلی فکرشو میکنم خیلی...از فکرشم حالم خوب میشه که همه چی رو ول کنم برم و...ولی خوب ...

عزیزم 🥹🥹😘😘😘

اینجوری نگو😞

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮