2777
2789
عنوان

خیار برای پوست چطوره❓️

253 بازدید | 19 پست

خیار رو رنده کردم و از صافی رد کردم 

اب خیار رو توی قالب یخ ریختم الان در اوردم قسمت گونه هامو باهاس دورانی ماساژ دارم 

به نظرتون  خوبه؟

ممکنه عوارض داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تاثیر خوبی داشته باشه دراز مدته فکرنکنم با چندبار تاثیر بزاره

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

یعنی اب خیار رو با پنبه به صورتم بزنم بهتر از یخه؟

خیار رو بخوری بیشتر تاثیر گذاره چون پوست از داخل تغذیه میشه محافظت بیرونی پوست کم اثر تره

خیار رو رنده کن بزار روی پوستت بعد بشور و آبرسان بزن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یخ برا پوست میگن خوب نیستاما خیار خاصیت آبرسانی و جوان سازی داره

چرا اتفاقا خوبه چون وقتی یخ میزنی به یه قسمتی از صورت اون قسمت خون بیشتر جریان پیدا میکنه همین باعث جوانسازیش میشه

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

اسی باید حداقل پنج ماه انجام بدی ولی سیب زمینی خیلی بهتره هم لک می‌بره هم منافذ باز طول درمانش شش ماهه کنارش قرص کلاژن و ویتامین ای با نهار و ویتامین سی همراه کلاژن بخور سرم ویتامین سی خوبه