چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
عه ؟ خوبه این🥹 تراز کنکور ۸ هزار و خورده ای مثلا تراز کل چقد میشه؟
تراز معدلت رو ۷۳۰۰ در نظر بگیریم
کنکور هم ۸۰۰۰ باشه
تراز کلت میشه ۷۵۸۰
ولی اگر ۷۶۰۰ در نظر بگیریم
فکر کنم پرستاری ازاد تیپ ۳
یا علوم ازمایشگاهی روزانه تیپ ۳
اتاق عمل ازاد
قبول بشی
مرسی عزیزم تیپ ۳ یعنی چی؟البته منطقه ۲ هستم یعنی پرستاری دولتی شهر خودم قبول نمیشم؟
تیپ ۳ یعنی شهرای دور
مثلا شما اگر در نظر بگیریم شهری مثل کرمان زندگی کنی
دانشگاه تیپ ۳ میشه شهر های کوچک اطراف کرمان که دانشگاه دارن
فکر کنم هوشبری روزانه هم قبول بشی
تیپ ۳ یعنی شهرای دور مثلا شما اگر در نظر بگیریم شهری مثل کرمان زندگی کنیدانشگاه تیپ ۳ میشه شهر های ک ...
وای مرسی خیلی خوبه من همدانم همون میخوام دانشگاه بوعلی همدان قبول شم هر چی که بیارم دیگه کم کم پرستاری ولی دولتی ، چون پول دانشگاه ازاد و شهریه پرداز و ندارم
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️