2777
2789
عنوان

بالاخره نمره های نهاییم رو دیدم

307 بازدید | 28 پست

طبق تصورات و واقعیت میزارم

تصورم :                        واقعیت :

دینی ۱۸                        دینی 20

عربی ۱۹                        عربی ۱۶.۲۵

زبان ۱۲_۱۳                    زبان ۱۰.۵

فارسی ۱۷.                     فارسی ۱۶

هویت ۱۶_۱۶.۵              هویت ۱۵.۵

سلامت ۱۶_۱۷               سلامت ۱۴.۲۵

فیزیک ۱۵_۱۵.۵             فیزیک ۱۳.۵

شیمی ۱۷                     شیمی ۱۶

زیست ۱۱.۷۵                زیست ۱۰

ریاضی ۱۰_ ۱۱               ریاضی ۱۰.۲۵

به کل نا امید شدم🥲🥲🥲

کم کاری کردم برای تخصصی ها 

ولی عمومیا رو خیلی خوندم نمیدونم چرا اینجوری شد🫠

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خوبه بابا من خیلیا رو دیدم از این بدتر بودن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

تقریبا به تصوراتت نزدیک بوده ولی

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بابا من خیلیا رو دیدم از این بدتر بودن

عه بنظرت چی قبول میشم؟ 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

عه بنظرت چی قبول میشم؟

نمدونم بستگی به کنکورت هم داره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چی قبول میشم بنظرت؟

با تراز کنکورت بسنج 

فکر کنم نمراتت تراز ۷۲۰۰ تا ۷۳۰۰ بده 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

با تراز کنکورت بسنج فکر کنم نمراتت تراز ۷۲۰۰ تا ۷۳۰۰ بده

عه ؟ خوبه این🥹 تراز کنکور ۸ هزار و خورده ای مثلا تراز کل چقد میشه؟

@شب_ماه14‍ عزیزم بیا نمرهامو ببین ناشکری نکن😂❤️ 

ببین چقد خوب شدی 

تو با اونا پرستاری میاری من با اینا چی میارم بنظرت؟ 🥺

عه ؟ خوبه این🥹 تراز کنکور ۸ هزار و خورده ای مثلا تراز کل چقد میشه؟

تراز معدلت رو ۷۳۰۰ در نظر بگیریم

کنکور هم ۸۰۰۰ باشه 

تراز کلت میشه ۷۵۸۰ 

ولی اگر ۷۶۰۰ در نظر بگیریم 

فکر کنم پرستاری ازاد تیپ ۳ 

یا علوم ازمایشگاهی روزانه تیپ ۳ 

اتاق عمل ازاد 

قبول بشی

تراز معدلت رو ۷۳۰۰ در نظر بگیریمکنکور هم ۸۰۰۰ باشه تراز کلت میشه ۷۵۸۰ ولی اگر ۷۶۰۰ در نظر بگیریم فکر ...

مرسی عزیزم تیپ ۳ یعنی چی؟

البته منطقه ۲ هستم 

یعنی پرستاری دولتی شهر خودم قبول نمیشم؟

مرسی عزیزم تیپ ۳ یعنی چی؟البته منطقه ۲ هستم یعنی پرستاری دولتی شهر خودم قبول نمیشم؟

تیپ ۳ یعنی شهرای دور 

مثلا شما اگر در نظر بگیریم شهری مثل کرمان زندگی کنی

دانشگاه تیپ ۳ میشه شهر های کوچک اطراف کرمان که دانشگاه دارن

فکر کنم هوشبری روزانه هم قبول بشی 

تیپ ۳ یعنی شهرای دور مثلا شما اگر در نظر بگیریم شهری مثل کرمان زندگی کنیدانشگاه تیپ ۳ میشه شهر های ک ...

وای مرسی خیلی خوبه من همدانم همون میخوام دانشگاه بوعلی همدان قبول شم هر چی که بیارم دیگه کم کم پرستاری ولی دولتی ، چون پول دانشگاه ازاد و شهریه پرداز و ندارم 

اخه من پرستاری نمیخواستم🥺😓نمیدونم والا انشالله موفق باشی💓

بنظرم تراز های بهتری میده الان فکر‌میکنی پرستاری شاید چیزای بالاتر قبول شدی تو هم موفق باشی گل❤️