2777
2789
عنوان

برای اینکه پریود نشم مسجد برم قرص خوردم میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 74 پست
عزیزم غصه نداره که به خادم مسجد یا به هرخانمی تو مسجد بده بگو پخش کن خودتم از بیرون در وایسا نگاه کن ...

قرآن خوندن تو ایام ماهانه هیچ عیبی نداره

فقط نماز نمیتونی بخونی دعا و قران و همه چی میشه

نذر رو هم وقتی شرایطشو نداری میتونی بدی کسی به جات انجام بده هیچ عیبی نداره، از خودمم نمیگم احکامش هست

ولی به خطر انداختن سلامتی گناه هست

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

مرسی عزیزم مرسی خواهراسم بگو برات دعا کنممن نذر ام رو مینویسم میزارم لای قرآنبگو برات انجام بدم

ممنون عزیزم.. دخترم اسمش فاطمه است.. برا عاقبت به خیری اون دعا کن..حاجت روا بشی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نداره که به خادم مسجد یا به هرخانمی تو مسجد بده بگو پخش کن خودتم از بیرون در وایسا نگاه کن ...

چقدر تو خوبی عزیزم

میتونم بدم کسی بخونه که به پول احتیاج داره؟

همون آیه ها که سجده دارن رو؟

چقدر تو خوبی عزیزممیتونم بدم کسی بخونه که به پول احتیاج داره؟همون آیه ها که سجده دارن رو؟

قربانت عزیزم به هرکسی که بتونه قرانو بخونه میشه بدی ولی اگه خواستی منم هستم پولم نمیخوام همینجوری برات میخونم😅🌹

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

برادر چرا وقتی نمی‌دونی نظر میدی؟نمیبینی من چشم گریونم کاش یه زره قبل نوشتن فکر میکردی

اینم عاقبت مشاوره دادن

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

این کاربر افغانیه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بزن به چاک بی شعور

@niniyar‍ 

تاحالا چند تا اکانت سر این کاربر تعلیق کردید

چند تا پست دیگه گزارشش و رد کردم این کاربر افغانیه نه تو جامعه و نه سایت از دستش ارامش نداریم لطف کنید خودتون رسیدگی کنید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

@niniyar‍ تاحالا چند تا اکانت سر این کاربر تعلیق کردیدچند تا پست دیگه گزارشش و رد کردم این کاربر افغ ...

چقدر زر می‌زنی تو

نی نی یار میدونه من کجایی ام

تو انگل جامعه معلوم نیس کدوم روانی هستی بزن به چاک از تاپیکای من 

@niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید

توی تاپیک افغانیا اسکرین شات فحش هاشم دارم

الانم داره تفرقه میندازه 

چند بار تگ کردم لطفا رسیدگی کنید

با اجازه کی میاد داخل تاپیک من این مدل حرف مفت میزنه