2777
2789
عنوان

برای اینکه پریود نشم مسجد برم قرص خوردم میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 74 پست
میدونم ولی من مسجد بعید برم نذر دارمخدایا 😭الان چیکار کنم به نظرت؟

من ی بار از ی آخوند پرسیدم  منظورم زن ها  گف این ک میگن پریود نباید ب مسجد بره یک اشتباه محضه  این کار طبیعی خداست  پس نیازی نیس ب خودت بگی ک بدنت کثیفه 

مرسی عزیزمجلو خونریزی رو هم میگیره؟ یا فقط درد؟

مطمئن باش پ نمی شی با این قرص.. جلو دردت رو میگیره.. دخترم مجبور شد دوهفته قبل مشابه این قرص رو مصرف کنه و دقیقا حالش مثل شما بود.. بعد قطع اون ۳ روز بعد پ شد.. اونم شدید درد داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش عادیهروح و روانتم بهم میریزه سر این قرصمنم ی مدت ک عوارضشو نمیدونستم میخوردمولی خیلی رو قیافم ت ...

من تخمدان پای کیستیکم

هر وقت میخورم بهتر میشه پوستم

ولی الان هم به خاطر استرس پریود هم این قرص دارم میترکم انگار

وای توروخدا نخور این قرصواگر عوارضشو بدونی از کارت پشیمون میشینه نخور دوتاااا

همون والا 

بخدا من رو بخاطر آی وی اف و نازایی بستن به این قرص 

الان دکترم یه چیزایی میگه ... خیلی وقکه بیمارم علتش همین قرصه 

ال دی رو یه زمانی مثل شکلات ریختن دامن زنها ... الان درگیری پستان بیداد میکنه متاسفانه 

نکن ابجی نکن به خودت رحم کن ... مسجد شبستان داره یه قسمت واسه اونایی که عذر شرعی دارن اونجا بشین 

التماس دعا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من نذر دارم باید برم میدونم کارم خطرناکه ولی حالا دیگه انجام دادم

نذری که توان انجام دادنشو نداشته باشی فک کنم باطله(البته شک دارم) شایدم بشه بعدا اون نذرو ادا کنی 

ولی خیلی راحت میتونی زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت از مسئول پاسخگویی بانوان بپرسی با حوصله جوابتو میدن

مرجع تقلیدت کیه اگر شماره دفترشو نداری بگو برات بفرستم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من ی بار از ی آخوند پرسیدم منظورم زن ها گف این ک میگن پریود نباید ب مسجد بره یک اشتباه محضه این ک ...

عزیزم احکامش هست. مرد جنب هم نمیتونه بره. از چه روحانی پرسیدی شما😐 

اون چیه؟ 😭من هر سال باید برمنذر دارم دیگه خوردم چند روزهدارم خفه میشم از استرس

اصلا استرس نداشته باش دختر عزززززیز.. چرا داری خودتو آزار میدی.. قرص رو بخور و نذرت رو ادا کن... دختر من ۵ روز به پ شروع کرد و جز همین دردها هیچ مشکل دیگه ای نداشت

دارم توی محلمون دفتر دارنفقط روم نمیشه برم بپرسم

اون که من میگم همیشه یک خانم هستن که تلفنی میشه ازش پرسید. دیگه خانمه راحت میشه بپرسی