2777
2789
عنوان

برای خودم کت دوختم برای مهمونی

155 بازدید | 24 پست

پول دستم بود ولی بخاطر دویست تومن ارزون تر خودم دوختم استینش جالب نشد ولی یقه قشنگ ش...الانم زنگ زدم شوهرم عصبی شدم که وقت نذاشتی بخرم نشستم دوختم...خیلی ناراحتم لباس بیرون قشنگتر دوختش از مال خودم...حس خیلی بدی دارم میخوایم بریم شهرستان فک میکنم لباسم خوب نیست بقیشون خیلی خوب میپوشن...

شاد و سلامت باشید 💐

حتما خوب دوختی...ولی چون از زیرو بمش خبر داری به نظرت بد شده ...باید یه نفر دیگه نظر بده

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خوب دوختی...ولی چون از زیرو بمش خبر داری به نظرت بد شده ...باید یه نفر دیگه نظر بده

دقیقا ،منم خودم میدوزم میگه اه بد شده ،ولی دیگران کلی تعریف میکنن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

مرسی گلم از کامنت مثبتت فکر نمیکردم همچین کامنتایی بدید ولی واقعا استین جالب نشد پیچ خورد عجله ای دوختم تودو روز...

شاد و سلامت باشید 💐

مرسی گلم از کامنت مثبتت فکر نمیکردم همچین کامنتایی بدید ولی واقعا استین جالب نشد پیچ خورد عجله ای دو ...

فدات ...آستین و بشکاف دوباره جا بنداز پیچش درست میشه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

خودتو ناراحت نکن ،پول داری یکی حاظری بخر نداری بیخیال شریک عمرت که نیست

دارم ولی خیلی توان مالی ندارم که بدم لباس بچه کوچیک دارم اون مهمتر...

شاد و سلامت باشید 💐

فدات ...آستین و بشکاف دوباره جا بنداز پیچش درست میشه

والا چندبار اینکارو کردم دیگه قیدشو زدم از اول الگو درست نندازم عجله استین کشی الگو کشیدم باید الگو مولر میکشیدم وقت نبود...

شاد و سلامت باشید 💐