2777
2789
عنوان

عروس افغان ...اری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 20788 بازدید | 266 پست
من یه بار شنیدم یه روستایی دخدراشونو با گوسفند عوض میکنن مثلا چنتا گوسفند میبری یه دخدر میگیری😐😐😐 ...

خیلییییی قدیما قبول دارم همچین چیزی بوده حتی دختراشونو زنده به گور میکردن ولی الان خیلییی پیشرفت کردن از لحاظ عقلانی و همچین کاری نمیکنن

خیلییییی قدیما قبول دارم همچین چیزی بوده حتی دختراشونو زنده به گور میکردن ولی الان خیلییی پیشرفت کرد ...

ن بابا همین پارسال بود  مامانم میخاس واس بابا بزرگم از اون روستا زن بگیره😑😑😑😑😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم این بود منظور حرفات اینه دخترای ایرانی پرتوقع و بی خاصیت هستن و با خانواده شوهر سرجنگ دارن ولی د ...

اره تقریبا منظورم همین بود هر چند دخترای گل ایرانی هم داریم که بساز باشن ..مثه خود من ..خخخ

من یه بار شنیدم یه روستایی دخدراشونو با گوسفند عوض میکنن مثلا چنتا گوسفند میبری یه دخدر میگیری😐😐😐 ...

وااااای نه.😳😳😳😳خدا کنه دروغ باشه و اشتباه به گوش شما رسیده باشه.

ما زن ها حالا حالاها کار داریم تا حتی به حقوق انسانیمون برسیم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
نتردام عزیز میخوای عکس شناسناممو با نوشته نی نی سایت بزارم؟ هرچند مهم نیست اما نمیخوام فکر کنی ی افغ ...

اگه فکر من براتون مهم بود سوال اولمو با تمسخر جواب نمیدادید با اینکه علتشو گفتم برام مهم نیست و نیازی به این کار نمبینم برای من همه نژاد ها قابل احترامن و ادم نژاد پرستی نیستم فقط نظرمو با توجه به تجربم گفتم .

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
از حرفات داره نژاد پرستی میزنه بیرون بهتره ادامه ندیم دوستم😊

وا..سوالتونوجواب دادم کجاش نژادپرستیه؟؟

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید

من كاري با افغان بودنش ندارم اما تو مساله ازدواج كه بحث يه عمره و وصلت دوتا خانواده س و خيلي خيلي مهمه بهتره كه عروس و داماد از همه نظر هم كفو باشن 😊😊😊😊انشالله برادرتون خوشبخت بشن 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اگه فکر من براتون مهم بود سوال اولمو با تمسخر جواب نمیدادید با اینکه علتشو گفتم برام مهم نیست و نیاز ...

قابل احترامن که فکر کردی من ی افغانم و افغان بودنم بهم فشار اورده؟؟؟؟تجربه؟؟؟؟ شما قصدت مچ گیری بود که فکر کردی من ی افغانم ...الان که میگم ثابت کنم شد نظر و تجربه شد تمسخر و علت شد نژاد و احترام ؟؟؟ موفق باشی دوست روشن فکر من