[QUOTE=54599221]وااااای نه.😳😳😳😳خدا کنه دروغ باشه و اشتباه به گوش شما رسیده باشه. ما زن ها حالا حالاها کار داریم ...[/QUOTEآره واقعا خیلی متاسف میشم بعضی وقتا واسه مملکتمون😐😐😐
نتردام عزیز میخوای عکس شناسناممو با نوشته نی نی سایت بزارم؟ هرچند مهم نیست اما نمیخوام فکر کنی ی افغ ...
اگه فکر من براتون مهم بود سوال اولمو با تمسخر جواب نمیدادید با اینکه علتشو گفتم برام مهم نیست و نیازی به این کار نمبینم برای من همه نژاد ها قابل احترامن و ادم نژاد پرستی نیستم فقط نظرمو با توجه به تجربم گفتم .
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من كاري با افغان بودنش ندارم اما تو مساله ازدواج كه بحث يه عمره و وصلت دوتا خانواده س و خيلي خيلي مهمه بهتره كه عروس و داماد از همه نظر هم كفو باشن 😊😊😊😊انشالله برادرتون خوشبخت بشن
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اگه فکر من براتون مهم بود سوال اولمو با تمسخر جواب نمیدادید با اینکه علتشو گفتم برام مهم نیست و نیاز ...
قابل احترامن که فکر کردی من ی افغانم و افغان بودنم بهم فشار اورده؟؟؟؟تجربه؟؟؟؟ شما قصدت مچ گیری بود که فکر کردی من ی افغانم ...الان که میگم ثابت کنم شد نظر و تجربه شد تمسخر و علت شد نژاد و احترام ؟؟؟ موفق باشی دوست روشن فکر من