2777
2789
عنوان

عروس افغان ...اری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 20791 بازدید | 266 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم. چرا این فکرو کردی

چون هستی با این واکنش ها کاملا اشناییت دارم از گاردت کاملا برام مشخصه فقط بچه های افغان همچین گاردی دارن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یعنی خودشون میگن ما دختر میفروشیم?? عزیزم کجاش با عقل جور در میاد مثلا شما راضی میشی بگی ما دختر ...

هرکشوری ی رسوماتی داره شاید رسومات ماهم برای اونا عجیب باشه اونا کلا زن براشون ارزشی ندار

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
یعنی خودشون میگن ما دختر میفروشیم?? عزیزم کجاش با عقل جور در میاد مثلا شما راضی میشی بگی ما دختر ...

چون خواستگارداشتم وشناختمشون.منم افغان نیستم که دخترموبفروشم

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید

من یه بار شنیدم یه روستایی دخدراشونو با گوسفند عوض میکنن مثلا چنتا گوسفند میبری یه دخدر میگیری😐😐😐تو همین ایران خودمون😐😐😐😐😥

چون هستی با این واکنش ها کاملا اشناییت دارم از گاردت کاملا برام مشخصه فقط بچه های افغان همچین گاردی ...

ببین خانمی اینکه نژاد پرست نیستم دلیل نمیشه افغان باشن هر چند اگه بودم افتخار میکردم چون میتونستم انسلچان باشم وانسانیتم برام مهم بئد

ببین خانمی اینکه نژاد پرست نیستم دلیل نمیشه افغان باشن هر چند اگه بودم افتخار میکردم چون میتونستم ان ...

ایرانیا انسان نیستن عایا

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
ن عزیزم. چرا این فکرو کردی

حسم این بود منظور حرفات اینه دخترای ایرانی پرتوقع و بی خاصیت هستن و با خانواده شوهر سرجنگ دارن ولی دخترایه افغانستانی بی عیب و نقصو همه چی تمومن ... نمیدونم شایدم حس من اشتباهه

چون هستی با این واکنش ها کاملا اشناییت دارم از گاردت کاملا برام مشخصه فقط بچه های افغان همچین گاردی ...

نتردام عزیز میخوای عکس شناسناممو با نوشته نی نی سایت بزارم؟ هرچند مهم نیست اما نمیخوام فکر کنی ی افغان داره اینجا از ی افغان طرفداری میکنه ..