2777
2789
عنوان

چکار کنم رابطمون رو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زودددد من این سن بودم داشتم تلاش میکردم برا فرهنگيان ک شد هم خداروشکر من 21 سالمه هنوز ی بارم را ...

هولم ؟!

عزیزدلم منم پایه دوازدهمم تموم شده کنکور و اینا دادم چیزی که میخام قبول میشم فک نکن کسی که تو رابطس هوله و به فکر درسش نیست 

کسی که تو این سن وارد رابطه شده اونم مجازی بدون عاشق شده توم حق نداری چون خودت وارد رابطه ای نشدی فک کنی من هیچی ندارم !

نترس شوهرمن ۱۴سال منتظرموندتازشم ماباهم رفیق نبودیم ولی تمام تلاششوبرارسیدن بمندکرداونم اگه بخوادت چ ...

۱۴ سال :)) عیوای چه خوب ..

پایدار باشین

مجازی یا حضوری بودید !؟

هولم ؟!عزیزدلم منم پایه دوازدهمم تموم شده کنکور و اینا دادم چیزی که میخام قبول میشم فک نکن کسی که تو ...

صگ مجازی عاشق میشه😐بدبخ نمیدونی داره چیکار میکنه چیکار نمیکنه....حضوری هاش ک 5 ساله باهم تهش کاته وای ب حال مجازی

هرچیزی یه انتهایی داره ...انتهای دوستی های حضوری یا افسردگی و جداییه یا ازدواج....

اما اگه دوستبتون اینطوریه که تو اصلا نمیدونی اون کدوم شهره و اینا کلا کات کن چون انتها نداره 

اما اگه میشناسین همو حضوری دیدین منطقیه

۱۴ سال :)) عیوای چه خوب ..پایدار باشینمجازی یا حضوری بودید !؟

گفتم که دوست نبودیم فقط هرروزکه میرفتم بیرون ازتوپنجره اتاقش منومیدیدیباراینجانوشتم همشوگفتن فیکه پاک کردم ممنونم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

گفتم که دوست نبودیم فقط هرروزکه میرفتم بیرون ازتوپنجره اتاقش منومیدیدیباراینجانوشتم همشوگفتن فیکه پا ...

این تاپیک من .

که الان یکی گفت سگ بهم 😐

کاش اینجا یکم فرهنگ باشه 

کسی که بیار تو عمرش وارد رابطه شده و به سگ نسبت ندن نگن هوله