2777
2789
عنوان

چکار کنم رابطمون رو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 66 پست
صگ مجازی عاشق میشه😐بدبخ نمیدونی داره چیکار میکنه چیکار نمیکنه....حضوری هاش ک 5 ساله باهم تهش کاته و ...

حالا چرا به تو فشار اومده 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم محل نده فقط تمرکزت رو درست باشه و اونم متعادل نه افراط نه تفریط اگر هم پسر خوبی باشه قطعا وابسته پات 

چقدر بی احترامی میکنید بهش سگ و این چیزا چه ادبیاتی هست با دختر ۲۱ و ۲۰ ساله کورس و رقابت گذاشتید 

دست بردارید گذشته خودتون خیلی پاک هست؟

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم توی تاپیک چند روز پیشت کلاس یازدهم بودی

الان پایه دوازدهم رو تموم کردی و بقول خودت کنکور ایناتم دادی و نتیجه ی نهاییتم اومد و رشته ای که میخوای هم قبولی؟!

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
درخواست بدم برام تعریف می‌کنی ، قشنگ اومد برام

🤣🤣🤣🤣یبارکه۱۴سالم بودداشتم میرفتم مدرسه شوهرم توتاکسی نشسته بودمن ازخیابون ردمیشدم شوهرم اولینبارمنواونجادیدوخوشش اومد۵سال بعدفهمیدبچه محلیم و۱۲باراومدخواستگاری نشدآخرش بعد۱۴سال اومدجفتمون ازدواج دوممون بوددیگه خله بدجورخالصه کردم البته به گفته خودش هرروزکنارپنجره منتظرمیموندتامن ازخیابون ردشم تابتونه منوببینه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

🤣🤣🤣🤣یبارکه۱۴سالم بودداشتم میرفتم مدرسه شوهرم توتاکسی نشسته بودمن ازخیابون ردمیشدم شوهرم اولینبار ...

میشه خلاصه نکنی ، خیلی دوست دارم بدونم اگه حوصله داری همینجا بگو ، پر بازدید هم نمیشه

حضروری خیلی بهتر از مجازیه تو 3 سال هم از من کوچیکترین تازه 21 سالت بشه با این وضعت کل دانشگاه رو آب ...

حرف دهنتو بفهم 

میفهمی داری لقب هر.زه بودن می‌زاری ؟؟؟؟ میفهمی داری چی میگی ؟؟!