2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته چه فیلمی ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 20 پست
خلاصه فیلم رو میگی

کل کره زمین از بین رفته 

فقط تعداد کمی که رفتن فضا زنده موندن

بعد از سالیان سال صد نفرشون میخوان برگردن روی زمین و ببینن قابل سکونت شده یا نه . وقتی میرسن به زمین میفهمن که از هیییچی خبر نداشتن و کلی اتفاق های عجیب براشون میوفته 

یا حضرت رقیه 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصشونو‌ بگو

من فیلم خیلی بد تعریف میکنم پس اگه خوشت نمیومد بدون بخاطر تعریف منه 😂

اولی راجب یه پسریه که گم میشه تو همون زمان سرو کله یه دختری پیدا میشه که نیروی ماورایی داره و یه دروازه به یه دنیای دیگه باز کرده خیلی قشنگه خودم بارها دیدمش 

دومی سینمایی ولی پنج تا قسمت متفاوت داره همشونو راجب اینه که یه اتفاق بدی قراره بیوفته یه نفر پیشبینیش میکنه و سعی میکنه جلوی اتفاق و بگیره اینم عالیه

سومی هم جالبه راجب زنیه که قبلا معروف بوده و حالا چون پیر شده کنار گذاشته شده و یه تصادف میکنه و تو بیمارستان بهش چیزی میدن که دوباره زیبا و جوون بشه

سلام 

فیلم کره ای وظیفه بعد از مدرسه عالیه زامبی اینا 

زیبایی حقیقی عاشقانه اینم کره ای

قطار بوسان کره ای و زامبی 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد