2777
2789
عنوان

هوش ایرانیان

236 بازدید | 29 پست

در پاسخ به اون خانمی که میگفت بخاطر ازدواجهای فامیلی پدر و مادرهای ما ایرانی ها، ما جزوخنگ ترین های دنیا هستیم:

ایران در آخرین رتبه بندی ضریب هوشی (IQ یا بهره هوشی) در سال ۲۰۲۵ با میانگین آی کیوی ۱۰۶.۳ در میان ۷۵ کشور دنیا در رتبه چهارم قرار گرفته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برفکس ما ایرانی ها جز باهوش ترین هاییم.

اینو اون ایرانی هایی که مهاجرت کردن برا تحصیل هم میگن.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

فکککک نکنماین فامیلا و دوستا و همکلاس و همکار هایی ک من میبینم همه عنمغزن

کدوم دانشگاه درس خوندی؟ دانشگاه آزاد

ما کلی دانش اموخته نخبه شریف و امیرکبیر و تهران و... داریم

فکککک نکنماین فامیلا و دوستا و همکلاس و همکار هایی ک من میبینم همه عنمغزن

این فکککک نکنم داستانش چیه همه میگن؟

بخاطر ارستو تو پایتخت میگن؟

اتفاقا برفکس ما ایرانی ها جز باهوش ترین هاییم.اینو اون ایرانی هایی که مهاجرت کردن برا تحصیل هم میگن.

دقیقا همینطوره

اصلا همکلاسیای من که اینجا معدلشون به زور ۱۲-۱۳ بود،تو دانشگاههای خوب آلمان و سوئد با معدل ۱۸-۱۹ فارغ التحصیل شدن.

دقیقا همینطورهاصلا همکلاسیای من که اینجا معدلشون به زور ۱۲-۱۳ بود،تو دانشگاههای خوب آلمان و سوئد با ...

ما یکی از فامیل های خیلی دورمون دخترش رو فرستاده آمریکا. دخترش دبیرستانی هست اونجا. میگه آمریکایی ها یه مشت اسکلن😂دانش آموز دبیرستانی اینا اندازه کلاس ششم ما ایرانی هاست سوادش😂

ما یکی از فامیل های خیلی دورمون دخترش رو فرستاده آمریکا. دخترش دبیرستانی هست اونجا. میگه آمریکایی ها ...

پس چرا این آمریکایی های اسکل ۶۰ سال پیش آدم فرستادن ماه و ما تو سال ۲۰۲۵ درگیر تامین برق کشوریم؟

فقط نگو بخاطر حکومته که هر حکومتی نمودی از مردم اون کشوره

Ashes to ashes dust to dust
راس میگه منم سرچ کردم طبق نتایج سال 2025 ما توی رتبه 4 قرار گرفتیم!

من نمیدونم چه نظرسنجی بوده و کیا شرکت کردن. شاید از این آمارگیری های آنلاین بوده..

آمار های رسمی که وجود دارن همچین چیزی نمیگن

Ashes to ashes dust to dust
پس چرا این آمریکایی های اسکل ۶۰ سال پیش آدم فرستادن ماه و ما تو سال ۲۰۲۵ درگیر تامین برق کشوریم؟فقط ...

چون آموزش و پرورش کشور ما داغونه و صرفا چند تا شغل رو مهم و حیاتی میدونیم!

پس چرا این آمریکایی های اسکل ۶۰ سال پیش آدم فرستادن ماه و ما تو سال ۲۰۲۵ درگیر تامین برق کشوریم؟فقط ...

آمریکایی های اسکل نصف بیشتر دانش منداش همون افراد مهاجری هستن که رفتن اونجا.

یه دلیل دیگه ی پیشرفت کشور های اروپایی و آمریکا استعمار کشور های آفریقایی و آسیایی بود