2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

196 بازدید | 20 پست

هردفغه که میادشهرمون قبل ازین که دعوتشون کنم هی میگه کی بیایم شام بهمون بدی الانم که دهه محرمه میگه فرداظهربرامون چلوگوشت بزارتابیاییم من تاساعت ۱۲شب خونه مادرش که سقاخونه داره پذیرایی میکنم واستکان میشورم وبایه بچه شیرخواره..اصلا حالیش نمیشه برام زحمته تواین شرایط .شوهرمم درک نمیکنه ومیگه برادرمه گوشت گردن بزار تابیان خودمم ازپسشون برنمیام وسروزبون ندارم حالیشون کنم وروم نمیشه راستش .میدونم بایددعوت کنم ولی تواین شرایط !؟اونم چیزی که دوس داره بنظرم شوخیشم بده 

نه عزیزم بایدی نیست،

اول بچت مهمه ، حوصله داری  میری کمک مادرشوهرت استکان بشوری

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نکن ، بگو نوزاد دارم فرصت نمیکنم ، هر وقت اومدین یکم زودتر بیاین که تو اشپزی کمک کنین

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پختش رو میگم. از طرفی اینمی جور شوخیه که بعضی خانوادها دارن که مثلا کی فلان غذا رو میپزی برا ما و ناراحتی نداره. همسرت رو بکار بکش و بچهرو بده نگه داره تابکارات برسی. به این دلایل خودتو ناراحا نکن عروسخانم گل 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

خوب برنامه باید بچینی شب هیات نری و ناهاری برای اونها تدارک ببینید دلخوری شوهر و برادر زندگی ت رو از ...

من نمیخوام ناراحتی به باربیارم وشوهرمو ناراحت کنم وبرادرش رو دلخور امشب براشون توضیح میدم که اگه میخوایدتشریف بیارین من شب نمیمونم خونه مادرش برای پذیرایی ومیرم خونه خودم که نهاربپزم واسشون بهترنیست؟

نظر اون کاربر خیلی خوب بود که گفت بگو فعلا در خدمت مهمانان امام حسینم انشالله در فرصت بهتر 

و یا اینکه به شوهرت بگو کمک کنه بچه رو قشنگ نگه داری کنه تو بتونی کارا رو انجام بدی 

و یا اینکه به شوهرت بگو غذا از بیرون سفارش بده

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پخت ...

درسته که مهمون حبیب خداست ولی اول این که خودت دعوت کنید نه اینکه زور چاپون کنند خودشونو بعد هم کدوم حبیب خدا اجازه داره برا میزبان تعیین تکلیف کنه ،سوم چلو گوشت اتفاقا غذای پر خرج پور زحمتی هست 

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پخت ...

بله نظرتون روی چشمام درکل ادم شوخیه برادرش به نظرم امشب میرم خونمون که غذای فردارواماده کنم ونمیمونم کمک مادرش .میدونی من سالی یکبارم نمرم تهران که دعوتم کنن اگه هم رفتم یک وعده ازبیرون برام غذا سفارش دادن اما انها سالی دوالی سه مرتبه میان ومن بایدشام بدم ولی عیبی نداره ازیک چیزناراحتم اینکه ازم سواستفاده بشه چون خیلی ساده وبی زبونم