2777
2789
عنوان

غذای بچه گربه دو ماهه

41 بازدید | 4 پست

سلام دوستان بچه گربه نزدیک دوماهه چی بدم بهش غذا میخام بگیرمش تازه چه غذاهایی بدم بهش شیر الان لازم داره یا نه

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

یادمه امتحان نهایی داشتم گربه خونمون بچه ب دنیا آورده بود فک کنم هنوزم دو ماهشون بود که دیدمشون دیدم داشتن شیر مادرشونو میخوردن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

خیلی قوانین داره عزیزم لطفا اگه میگیریش حواست باشه. باید بری دامپزشکی ازشون شیر مخصوص گربه نوزاد بگیری. به هیچ عنوان شیر مخصوص انسان هارو بهشون نده لاکتوز براشون سمه. بری دامپزشکی راجب بقیه چیزها بهت میگن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا گربه دارم اطلاعاتم بالاست سوالی داشتی حتما ازم بپرس

خیلی ممنون عزیزم امشب گرفتمش نزار dsh بعد دو ماهشهر چی بدم بهش غذا امشب یه ذره مرغ و سیب زمینی آبپز پز کردم خورد بعد چند بار در روز غذا بدم چقد مثلا مرغ بپزم براش تروخدا بگو که خیلی گیجم جای دسشوییش بابام میگه تو حیات باشه اشکال نداره؟

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
خیلی ممنون عزیزم امشب گرفتمش نزار dsh بعد دو ماهشهر چی بدم بهش غذا امشب یه ذره مرغ و سیب زمینی آبپز ...

کلا غذای خونگی برای گربه سرچ کنی زیاد میاد ببسن کدومشو میتونی درست کنی. خاک گربه برای گرفتی؟ اگه فرار نمیکنه که نه طوری نیست تو حیاط باشه. ابم حتما براش بزار