2777
2789

دیشب پهلو سمت راستش خیلی درد میکرد بردمش بیمارستان گفتن سنگ کلیه داره و باید دفع شه و به احتمال زیاد باید لیزر شه ، کسی تا حالا لیزر سنگ‌کلیه انجام داده چجوریه ؟ درد داره ؟ شوهرم از عمل و بیمارستان خیلی میترسه  لطفا هرعزیزی عمل سنگ‌ کلیه انجام داده راهنمایی کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد با دستگاه سنگ شکن یک هزارم درد سنگ کلیه نیست خیلی خیلی راحته اصلا بهش عمل نمیگن، ولی از راه مجاری ادراری اگر وارد بشن خیلی ناجوره 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

درد با دستگاه سنگ شکن یک هزارم درد سنگ کلیه نیست خیلی خیلی راحته اصلا بهش عمل نمیگن، ولی از راه مجار ...

اصلا هم سخت نیس

چون بیهوش میشه متوجه نمیشه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

عزیزم عملش بشدت سادست، نیم ساعته، بادستگاه، ببخشید محل خروج ادرار رو یه برش ۲ میلیمتری میزنن، دستگاه میره داخل، سنگ رو پودر میکنه و با ادرار خارج میشه، هیچ درد و جراحی و چیز خاصی نداره، فردای عمل هم شخص میتونه کارهای روزمرشو انجام بده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اصلا هم سخت نیسچون بیهوش میشه متوجه نمیشه

بعد از عمل وقتی بیهوشی اثرش میره دردش وحشتناکه من تجربه جفتش رو داشتم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بعد از عمل وقتی بیهوشی اثرش میره دردش وحشتناکه من تجربه جفتش رو داشتم

همسر من اصلا متوجه نشد

شاید چون‌اون مرد بوده عملش با خانوم فرق داره

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

عملش واقعا راحته ؟😥نگرانم براش

اره بابا از روی پوست با یه دستگاه ضربه میزنن تا سنگ خورد بشه اصلا درد نداره

یه هندوانه کوچک بگیر بذار داخل یه قابمله عرق خار خاسک بگیر بریز روش تا جایی که روی هندوانه روبگیره بعد روشو با فویل ببند بذار روی حرارت چند ساعت بمونه بعد بریز داخل مخطوط کن خوب له بشه از صبح تا شب چند لیوان بده بخوره خودش دفع میشه خندوانه با پوست 

گلم این روش همین لیزره یا لاپاراسکوپی ؟

لیزره عزیزم، ولی یادم نیست که شوهرم بیهوشی کامل گرفت یا بیحسی،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی