2777
2789

اصلا مشهد مناسب هست برای یه خانم تنها بادوبچه؟ماالان اطراف تهرانیم بیشترازسی ساله اومدیم همینجاهم ازدواج کردم ولی حقیقتا همیشه ازاطراف وحاشیه نشینی بیزارم خودتهران هم که قیمتهافضاییه.کدوم محله ها ازلحاظ امنیت قیمت وفرهنگ مناسب هستن؟لطف نیکتید هر راهنمایی لازمه به این خواهرتون بکنید اگه نکته ای هست حرفی هست اطلاعاتی چیزی ممنون میشم

مشهد ب نظرم برا خانم تنها خوب نیس چون مهارجر زیاد داره امنیتش درست درمون نیس

شهرای کم جمعیت و مرکزی چرا نمیری؟ مثلا یزد کرمان و ...

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری شهر انتخاب کن ک هم برات کار باشه( اگه بیکاری) 

هم آروم باشه هم آدماش اوکی باشن یزد ب نظرم خوبه قیمتاشم متوسطه ادماشم مذهبی یه عالمه هم کار

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

ببخشید چرا حالا دوس داری بری مشهد

حس امنیت خاصی دارم بخاطر امام رضا واینکه شهرکوچیکی نیست شمال روهم دوست دارم ولی خیلی شلوغه ایام تعطیل من دنبال شهری هستم که بتونم کارهم بکنم مشهداصفهان تبریز شهرهای بزرگی هستن ولی خب تبریز شنیدم برای غیرترک زبان مناسب نیست 

وکیل آباد

احمد آباد

و اینا خوبه ولی راجع به امنیت... شوخی نداریم که زیااااد اوکی نیست برای خانم تنها. اینجا هم مسافر زیاده هم مهاجر. مسافر هم که دیگه ماشاالله از هندی بگیر تا لبنانی و عراقی و اماراتی 

ویران‌گر اعظم هستم!

یه جوری شهر انتخاب کن ک هم برات کار باشه( اگه بیکاری) هم آروم باشه هم آدماش اوکی باشن یزد ب نظرم خوب ...

جدی میگید؟شمایزد هستین؟برای یه خانم چه کارهایی هست؟من تاحالا یزدنرفتم حقیقتش وهیچ پیش زمینه ای ندارم ازش

حس امنیت خاصی دارم بخاطر امام رضا واینکه شهرکوچیکی نیست شمال روهم دوست دارم ولی خیلی شلوغه ایام تعطی ...

درسته 

انشالله هر چی خیره و مصلحتتونه .

با دقت بررسی کنید تا شهر مناسب پیدا کنید 

مشهد خوبه اما من اگه بودم میرفتم طرفهای رشت 

مشهد ب نظرم برا خانم تنها خوب نیس چون مهارجر زیاد داره امنیتش درست درمون نیسشهرای کم جمعیت و مرکزی چ ...

عزیزم بایدجایی برم که ازلحاط کارکردن معذب نباشم چون میخوام جدابشم حرف وحدیث پشت سرم تباشه به اندازه کافی مشکلات دارم میخوام جایی برم سرم به کاروزندگی خودم باشه کرمان که شنیدم خیییلی گرمه کرمان خوزستان یزد وجنوب کلا کرمان وسیستان امن نیست اصلا برای خانم تنها