2777
2789

من انگار اختیارم شوهرم کی مرخصی بریم چیکار کنیم ولی خب شوهرم سیاست داره ب من نمیگه ک مثلا مامانم گفته نذر داریم بیاید یا مثلا کمک لازم دارن یا هرچیزی میگه یکی دو روز مرخصی گرفتم ‌بریم ی حالو هوایی عوض کنیم بیایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من به شدت وابسته و گوش به فرمان و بچه ننه بود ..

ولی الان سه ساله با خانوادش قط رابطه کامله . حتی تلفنی ام حرف نزدن .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

شوهر من میرینه به مامان باباش 🥲🥲

البته به مامان بابای منم رید 🥲🥲

کلا با هییییچچچچچ آدمی داخل زندگیش نمیتونه خوو بگیره الا من 

همه فکر میکنن من چه زن بدبختیم که با این زندگی میکنم ولی نمیدونن خوشبخت ترینم 

خانواده و اقوامش هم از ترسش یک کلمه حرف به من نمیزنن چه پیش خودم چه پیش خودش اصلا جرعت نمیکنن

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

شوهر من به شدت وابسته و گوش به فرمان و بچه ننه بود ..ولی الان سه ساله با خانوادش قط رابطه کامله . حت ...

چیشد ک خلاص شدی

شوهرم ب زندگی خودمون اهمیت میده ولی خانوادش هم نقش پررنگی دارن تو زندگیمون

چیشد ک خلاص شدیشوهرم ب زندگی خودمون اهمیت میده ولی خانوادش هم نقش پررنگی دارن تو زندگیمون

ببین مادرشوهر من اصلا عجیب غریبه برات تعریف کنم باورت نمیشه چه کارایی باهامون کردن ..

ولی همسرم اصلا نمی‌دید میگفت مامانم خداست ..

یه بحث کوچیک میکردیم زنگ‌ میزد به مامانش میگفت 

مامانشم میگفت پاشو قهر کن بیا خونمون 😐

من عین خلا میرفتم دنبالش که خانوادم نفهمن ناراحت شن به مادر شوهرمم اصلا هیچی نمیگفتم .. حتی یه بار زد تو گوشم اشغاله عوضی ..

گذشت تا دخترم دنیا آمد و بیمارستان بود (نارس بود) سر یه موضوعی که اتفاقا مادر شوهرم مقصر بود بحثمون شد و باز بهش گفته بود بیا خونمون ..

فک کن من تازه زایمان کرده بودم ..

بعد مامانش زنگ زد به من برگشت گفت گه خوردی به پسرم حرف زدی ! من عصر میرم بیمارستان بچه رو میبرم توام طلاق میدم ..

آقا اینو نگفت 

من هر چی از دهنم در آمد بهش گفتم ، هر فحشی بلد بودم بهش دادم واسه اولین بار 

گفتم اگه تو بچه باباتی دستت به بچه من بخوره ببین خودت و ننت رو با هم تو گور بابات میکنم یا نه ..

دیگه بعد اون حساب کار دستش آمد و کشید عقب ..

همیشه میگم کاش اونهمه سال تحمل نمیکردم و از اول میریدم بهش .

بعد ام که یه کارایی با شوهرم کردن خودش و پسرش که شوهرم دیگه کلا برید ازشون 

از بعد فوت باباش گفت من دیگه کسی رو ندارم اینجا و دیگه نرفت ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
ببین مادرشوهر من اصلا عجیب غریبه برات تعریف کنم باورت نمیشه چه کارایی باهامون کردن ..ولی همسرم اصلا ...

حالا تو مادرشوهرت بی سیاست بوده مادر شوهر من سیاست داره عجییبب خیلی بهم احترام میکنه ولی اگه طبق میلشون رفتار نکنم چپ نگا میکنه مطمئنم اگه بحثی پیش بیاد می افته گردن من همه میگن مادرشوهرش خیلی خوبه این بساز نیست بعد چهار سال خواستم ی هفته خونه بابام بمونم مادرشوهره یجوری چپ نگا می‌کرد میگفت آخ بمیرم ینی بچم تنها برگرده خونه هرچی غذا داشت برای پسرش گذاشت تو این چهارسال همش با شوهرم میرفتم درحد ی روز برمیگشتیم راهم دوره ۱۰،۱۲ ساعت دورم میخواستم لااقل یکم پیش خانوادم بمونم یکم باهاشون بیرون برای این یک هفته موندن دقیق یک هفته باشوهرم بحث داشتم بحث ن ها بححثثثث دعوای سنگین

حالا تو مادرشوهرت بی سیاست بوده مادر شوهر من سیاست داره عجییبب خیلی بهم احترام میکنه ولی اگه طبق میل ...

مادر شوهر من اصلا احترام نمیذاشت ولی اینقدر بلد بود تو گوش شوهرم بخونه که بی احترامی هاش رو نمیدید اصلا شوهرم ..

باز برو خدا رو شکر کن حداقل احترام نگه میداره 

مادر شوهر من دو ماه یکبار میرفتم خونش یه کفگیر برام برنج می‌کشید به خدا از غذای بچه یه ساله کمتر میگفت بسته چاقی قشنگ جلو همه 😐

باید یاد بگیری قلق شوهرت رو که اون نتونه سلطنت کنه .

من آخرش رو راست به شوهرم گفتم 

دو تا پادشاه تو یه اقلیم نمیگنجه 

مامانت پادشاه زندگی خودشه منم میخوام پادشاه زندگی خودم باشم اگه نمیتونی برو به سلامت ‌.