2777
2789
عنوان

بخت من ( خواستگاری عجیب و غریب)

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست

اره بابا.. خل بودی اگر ادامه میدادی. اون زن نمیخواسته برده جنسی و عروسک خیمه شب بازی میخواسته

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا.. خل بودی اگر ادامه میدادی. اون زن نمیخواسته برده جنسی و عروسک خیمه شب بازی میخواسته

تازه میگفت محیط کارت رو باید عوض کنی ...در مورد یکی از همکارای آقا صحبت کرد من گفتم اون بچه ست گفت خیلی هم بچه نیست ۲۵ سالشه کلا نظر مثبتی در مورد کار تو محیط مردونه نداشت 

تازه میگفت محیط کارت رو باید عوض کنی ...در مورد یکی از همکارای آقا صحبت کرد من گفتم اون بچه ست گفت خ ...

هووف. خوب کردی ردش کردی. بلاک کن بره دوباره زرت و پرت نکنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حتما ❤️

💋

این با این حرف زدنش اونم جلسه اول فکر نمیکنم قصدش ازدواج بوده باشه و برای خواستگاری اومده باشه.احتمالا دستش به جایی نرسیده یهو به فکرش رسیده ببینه مزه دهن شما چیه مردک نکبت هول!ارزش یک جمله حرف زدنم نداره چه برسه به آشنایی و قرار.

حالا شاید باورت نشه ولی همین مردایی که خیلی شلوغش میکنن قبل ازدواج، که وای ما نیازمون فلانه. بعد ازد ...

دقیقا، میگن سنگ بزرگ علامت نزدنه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

این با این حرف زدنش اونم جلسه اول فکر نمیکنم قصدش ازدواج بوده باشه و برای خواستگاری اومده باشه.احتما ...

آخه خانواده ش کاملا در جریان بودن بعد چون معلم بود بعید میدونم قصدش کثافت کاری بوده باشه 

آخه خانواده ش کاملا در جریان بودن بعد چون معلم بود بعید میدونم قصدش کثافت کاری بوده باشه

پس دیگه خیلی وقیح و پر رو هست.منکه میگم این خودش اصل کثافتکاریه.چه ادم عاقلی جلسه اول میره اینا رو میگه.حداقل یکی دوبار صحبت بشه بعد.یا هم خیلی احمق و بچس.شنیده میگن باید در مورد مسایل جنسی حرف بزنید اوده همین جلسه اول صحبت کرده.

پس دیگه خیلی وقیح و پر رو هست.منکه میگم این خودش اصل کثافتکاریه.چه ادم عاقلی جلسه اول میره اینا رو م ...

من خیلی فکر کردم به رفتارش ...آخرش به این نتیجه رسیدم که داشت از چشماش میزد بیرون و کامل عقلش از کار افتاده بود 😂😂...گفتم نمی‌خوام میگفت نمیشه یک ماه دیگه صحبت کنیم منم فورا فرار کردم و گفتم نخیر نمی‌خوام 😂