2777
2789
عنوان

راه حل بگید واسه لاغری

141 بازدید | 22 پست

اصن انگیزههه ندارممممم ۱هفته اینا رژیم گرفتم ۱کیلو لاغرشدم ولی نمیتونم اصن نگه دارم خیلی سخته واسم‌گشنه موندن معدم پر پر نشه ۱ساعت دیگه باز گشنم میشه الان رزیم‌نمیگیرم دیگه بیشتر از قبل هم میخورم😂😭چیکارکنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفت کیلو باید کم کنماصلا نمیدونم چکارکنم

کاش منم دردم فقط ۷کیلو بود من وزنم نسبت به قدم خیلی زیاده ۱۵۸قدم ۶۸وزنم دوس دارم۵۰کیلو شمممم پوست و استخووون😭😭

کاش منم دردم فقط ۷کیلو بود من وزنم نسبت به قدم خیلی زیاده ۱۵۸قدم ۶۸وزنم دوس دارم۵۰کیلو شمممم پوست و ...

منم158 و نیم و وزنم62میخوام بشم 55

واقعا الان رژیم نگیرم سال بعد خیلی بیشتر باید کم کنم

هر چه رژیم سفت و سخت تر ادم زودتر بی انگیزه میشه.

سخت نگیر و عجله نکن اول اینکه سعی کن کلا شیرینی و فست و فود و نوشابه و پفک و اینجور چیزا رو حذف کنی کربوهیدرات رو کم کن یا جایگزین کن که گشنه نشی مثلا به جای نون سفید نون جو استفاده کن اگه امکانشو داری برنج قهوه ای به جای برنج سفید یا اگه میدونی نمیشه در کنار اینا سبزیجاتو خیلی مصرف کن  

سعی کن حتما بعد غذا ده دیقه حتی تو خونه پیاده روی کنی .

کلا سعی کن چیزاییو ک حذف میگنی یه چیز کم کالری و سالم تر جایگزین کنی من قصد لاغری نداشتم به یه دلیل دیگه رژیم گرفتم ولی با این روشا متاسفانه خیلی زود لاغر شدم

سعی کن پیجای سالم خوری رو هم برا ایده های غذایی فالو کنی مثلا اگه دلت کیک بخواد به روش سالم و کم کالری ولی خوشمزه میتونی درست کنی 

خوشبحالت😭😂

نه عزیزم این ارزوم بودکه نوشتم  ماشاالله با وزن و ابعاد الانم جا نمیشم تو آستان قدس الهی🤐🤐🤒😞🤕

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هر چه رژیم سفت و سخت تر ادم زودتر بی انگیزه میشه.سخت نگیر و عجله نکن اول اینکه سعی کن کلا شیرینی و ف ...

نه اصن رژیم سخت نمیگیرم ولی اصلا نمیتونم یه دیقه گشنه بمونم خیلی سختمه من زود فشارم میفته بعضی وقتا باید یکم شیرینو بخورم

نه اصن رژیم سخت نمیگیرم ولی اصلا نمیتونم یه دیقه گشنه بمونم خیلی سختمه من زود فشارم میفته بعضی وقتا ...

خب عزیزم جایگزین کن چیزای کالری کم رو با چیزایی ک کالری زیادی دارن حتی شیرینی میتونی با چیزای سالم کلی چیز درست کنی من خودمم همینکارو میکنم 

تازه رعایت کنی قول میدم پوستتم خیلی بهتر میشه