2777
2789
کی گفته؟؟! چرا به هر دری میزنید رفتارای مردها رو توجیه کنید؟

الان براتون میارم سرکار خانوم که بفهمی من مثل خودت بی دلیل به کسی نمیپرم 😒😒😒😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باخط بیشتر اوقات میریم بیرون خیلی خوبه جمع زنونه راحت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان براتون میارم سرکار خانوم که بفهمی من مثل خودت بی دلیل به کسی نمیپرم 😒😒😒😏😏😏

درست صحبت کن

رفرنست هم بذار در کوزه آبش رو بخور وقتی سعی داری یه رفتار اشتباه رو به یک هنجار تبدیل کنی 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

وا خب زبون برای چی افریده شدهبهشون بگو پاشون رو جمع کنن

والا یه بار یه اقای نشسته بود پاشم باز کیف گذاشتم وسط یارو لونقذر حرصش گرفت و کلی بد و بیراه گفت چند روز ویش یه دختره همین بلا رو سرم اورد ترسیدم اینم بهش بریخوره 

کی گفته؟؟! چرا به هر دری میزنید رفتارای مردها رو توجیه کنید؟

چرا مردان هنگام نشستن پاهای خود را باز می کنند و زن ها برعکس پاهای خود را به هم نزدیک می کنند؟ نشستن مردانه می تواند به دلیل عواملی مانند عرض کلی لگن، که در زنان نسبتاً بیشتر است و زاویه گردن استخوان ران، که حادتر است، باشد.

حالا تفهبم شد برات عمو یا بازم مبخوای بری سر منبر  و برای من افاضات کنی 🤣🤣🤣🤣😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چرا مردان هنگام نشستن پاهای خود را باز می کنند و زن ها برعکس پاهای خود را به هم نزدیک می کنند؟ نشستن مردانه می تواند به دلیل عواملی مانند عرض کلی لگن، که در زنان نسبتاً بیشتر است و زاویه گردن استخوان ران، که حادتر است، باشد.

من یبار سوار تاکسی شدم با بچم مرتیکه دستش بهم چسبیده بود چاق بود پشت هم سه نفر نشسته بودیم.دستشو هی تکون میداد شبیه مالوندن بود گفتم دستتو بردار برداشت ولی گذاشت پشت سرم.بعد هی بچم رو نوازش میکرد بچه رو پام بود.دیگه دیدم مرتیکه داره چرت پرت میگه و اینجوری می‌کنه یهو گفتم آقا من اینجا پیاده میشم مرتیکه گفت مگه فلان جا نمیرفتی گفتم نه اینجا شوهرم منتظره گفت پیاده شید اومده دنبالمون.اکه تا ته مسیر باهاش میرفتم دیگه میخواست چیکار کنه تازه اونجا که پیاده می‌شدم ته مسیر بود ینی اونم همونجا پیاده میشد و شبم بود.بعضیا واقعا اشغالن.یه اتفاق بدتری هم برام افتاده که اگه لایک کنید میگم   

چرا مردان هنگام نشستن پاهای خود را باز می کنند و زن ها برعکس پاهای خود را به هم نزدیک می کنند؟ نشستن ...

زنا ام پاشونو باز می کنن توی تاکسی

والا من از زنا شاکی ترم

تا میبینن ادم میشینه بیشتر باز نی کنن مبادا جاشونو بگیری 

پس چرا داداشا و شواهرامون اینجوری نیستن یعنی فرم لنگظون مشکل داره 🤔

اونو دیگه من نمیدونم.