2777
2789
زنا ام پاشونو باز می کنن توی تاکسیوالا من از زنا شاکی ترمتا میبینن ادم میشینه بیشتر باز نی کنن مبادا ...

اونام ترس دارن جاشون تنگ بشه 🤕🤕🤣🤣🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مردان هنگام نشستن پاهای خود را باز می کنند و زن ها برعکس پاهای خود را به هم نزدیک می کنند؟ نشستن ...

یساعت تو ماشین خودشون جمع کنن هیچیشون نمیشه. چهقد ادمای با فرهنگی دیدم که رعایت میکنن. 

یساعت تو ماشین خودشون جمع کنن هیچیشون نمیشه. چهقد ادمای با فرهنگی دیدم که رعایت میکنن.

اونو واقعا منم ناراحتم. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره واقعا منم دیدم حتی خودشونو جم میکنن یا نشد معذرت خواهی میکنن چقدر خوبه دنیا پر ازین آدمها میشد.بعضیا لمس براشون هیچ مشکلی نداره و از نظر اونا عادیه 

آره واقعا منم دیدم حتی خودشونو جم میکنن یا نشد معذرت خواهی میکنن چقدر خوبه دنیا پر ازین آدمها میشد.ب ...

برعکسشم هست زجراوره

حالا ماشین هیچی پیاده رو چنان دستاشون باز میکنن که نتونی راه بری تازه نزدیکشون میشی یه تفم رو زمین میندازن بی ادبا

برعکسشم هست زجراورهحالا ماشین هیچی پیاده رو چنان دستاشون باز میکنن که نتونی راه بری تازه نزدیکشون می ...

پشت باسنشون دیدی درمیاد بس که فاقشون کوتاهه ایش.خوب بود بد همه جا هست بعضی زنها هم هستن که واقعا لباسشون مناسب نیست مثلا شلوار می‌پوشن خط بیکینی مشخص میشه من خیلی بدم میاد