زنا ام پاشونو باز می کنن توی تاکسیوالا من از زنا شاکی ترمتا میبینن ادم میشینه بیشتر باز نی کنن مبادا ...
اونام ترس دارن جاشون تنگ بشه 🤕🤕🤣🤣🥴
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
یساعت تو ماشین خودشون جمع کنن هیچیشون نمیشه. چهقد ادمای با فرهنگی دیدم که رعایت میکنن.
اونو واقعا منم ناراحتم.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
یساعت تو ماشین خودشون جمع کنن هیچیشون نمیشه. چهقد ادمای با فرهنگی دیدم که رعایت میکنن.
آره واقعا منم دیدم حتی خودشونو جم میکنن یا نشد معذرت خواهی میکنن چقدر خوبه دنیا پر ازین آدمها میشد.بعضیا لمس براشون هیچ مشکلی نداره و از نظر اونا عادیه
برعکسشم هست زجراورهحالا ماشین هیچی پیاده رو چنان دستاشون باز میکنن که نتونی راه بری تازه نزدیکشون می ...
پشت باسنشون دیدی درمیاد بس که فاقشون کوتاهه ایش.خوب بود بد همه جا هست بعضی زنها هم هستن که واقعا لباسشون مناسب نیست مثلا شلوار میپوشن خط بیکینی مشخص میشه من خیلی بدم میاد