2777
2789

خانوما من همیشه پریودام بیشتر از ده روز طول میکشه

یعنی تا حدود سیزده روز لکه بینی دارم

همیشه روز دهم غسل حیض میکردم و نماز میخوندم و اگرم ماه رمضون بود روزه میگرفتم از روز یازدهم و بعد سیزده روز هم که کامل پاک میشدم غسل استحاضه میکردم... الان رفتم دیدم توی نت گفته بود اگر پریودتون ده روزه هست باید صبح روز یازدهم غسل حیض انجام بدین... 

دوستان الان میشه منو راهنمایی کنین

یعنی تا الان همه نماز روزه هام اشتباه بوده؟ 😭چه خاکی بریزم تو سرم؟ 

توروخدا راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بعد ده روز کامل باید غسل کنی ... ملاک صبح روز یازدهم هم نیست 

شما از همون ساعاتی که روز اول پریود میشی تا روز دهم تقریلا تو همون ساعات مثلا اگه عصر بوده روز اول روز دهم هم عصر کامل میشه

برای نماز های قبلی فکر نمیکنم مشکلی باشه چون نمیدونستین بازم محض احتیاط یه زنگ به سامانه پاسخگویی شرعی حرم امام رضا بزنین

شماره اش ۰۵۱۳۲۰۲۰

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

برنامه پاسخگو نصب کن کارشناس احکام آنلاین پاسخ میده سوالای اعتقادی و قرآن و اینا هم کارشناس داره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

شما بعد ده روز کامل باید غسل کنی ... ملاک صبح روز یازدهم هم نیست شما از همون ساعاتی که روز اول پریود ...

نگاه کنین من ساعت دوازده شب شدم یعنی وارد سه شنبه سه تیر شده بودیم و من اون روز یعنی سه شنبه تا امروز که میشه ده روز رو حساب کردم الانم رفتم حموم

غسلم صحیحه؟ 

نگاه کنین من ساعت دوازده شب شدم یعنی وارد سه شنبه سه تیر شده بودیم و من اون روز یعنی سه شنبه تا امرو ...

سلام گلم شما برو تو ایتا تالار احکام‌بانوان اونجا سوالتون بمرسید سایت اجازه نمیره من لینک‌بزارم برید گوگل بزنید تالار احکام بانوان تو ایتا براتون بالا میاد

قربونت گذشته رو فراموشش کن همش درست بوده از این ببعد عمل کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت گذشته رو فراموشش کن همش درست بوده از این ببعد عمل کن

هیچ جایی زنگ نزن و از هیچ کسی نپرس و به هیچ کسی هم نگو ولش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هیچ جایی زنگ نزن و از هیچ کسی نپرس و به هیچ کسی هم نگو ولش کن

به خدا از صبح چندجا زنگ زدم و پرسیدم هر سری یکی یه چیزی میگه😭دیگه دارم دیوونه میشم

مگه نمیگن اسلام دین اسونی هست پس چرا هر کس یه چیز میگه هیچ کدوم نظر واحد نمیدن😭