2777
2789
عنوان

مدل کابینت خونمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 56 پست

معمولا رنگ کابینت رو که با مبل ست نمی‌کنند دختر خوب !

من نئوکلاسیک سفید زدم ،دستگیره ها طلایی مات ،فرتوکار سفید با دسته طلایی مات ،شیر ظرفشویی طلایی مات ،بین کابینتی سفید ،با نور مخفی زیر کابینت خیلی خفن و دلباز شده ،هر رنگی هم بخوام تو دکوراسیون باهاش سته چون خنثی هست ،زدو بعد چند وقت دلتو زد ،حیف پول کابینت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایل منظورت یخچال و لباسشوییه؟ یا برقی های کوچیک مثل قهوه ساز و چرخ گوشت و اینا ؟

همه اینا ک گفتی به جز یخچال 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
معمولا رنگ کابینت رو که با مبل ست نمی‌کنند دختر خوب !من نئوکلاسیک سفید زدم ،دستگیره ها طلایی مات ،فر ...

عزیزممم اشتباه کردم 

خیلی خونم زشت شده خودم الان میبینم 

شوهرم سر همین کابینت سبزا کلی هی مقاومت می‌کرد آخرسر بعد سه ماه قبول کرد 

الان دیگ قبول نمیکنه 

خیلی زشت شده خیلی 🥲🥲

دیروزم تاپیک زدم گفتم ولی همه منو مقصر کردن🫠

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
شماره تماس هم داره

عزیزم میدی؟

یه چیزیه وسط کابینت های بالا و پایین میزنن مثل صفحه روی کابینت هستمثلا واسه ما دقیقا همونی که زدن رو ...

خیلی ممنون ❤️

عزیزممم اشتباه کردم خیلی خونم زشت شده خودم الان میبینم شوهرم سر همین کابینت سبزا کلی هی مقاومت می‌کر ...

ببین نور آشپزت رو با ی لوستر که به رنگبندی بیاد بالا ببر 

بعدش باید تو ست کردن خیلی دقت کنی ،مثلا دستگیره رو با وسواس انتخاب کن ،تست بگیر بهش میاد یا نه ،رنگ های مکمل رو بدون و استفاده کن

ممنونم❤️

ببین نور آشپزت رو با ی لوستر که به رنگبندی بیاد بالا ببر بعدش باید تو ست کردن خیلی دقت کنی ،مثلا دست ...

اشپزخونم عزیزم نورگیره 

ولی رنگاش بدش کردن 😔🤦‍♀️

آره حرفت درسته کاش از اول اینارو میدونستم 😑🤦‍♀️

حتماا😍😍😍

🥰😍