2777
2789
بعد فارسی هم حواست باشه هم دوازده هم یازده یسری مطالب اضافه شده مخصوصا کلمات...عربی دوازدهم هم مطالب ...

خدا خیرت بده❤️❤️اصلااا حواسم به عمومیا نبود دیگه چیا تغییر کرده؟

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو مشکلی نداری که پشت کنکور بمونی؟منم می‌خوام بخونم ولی میترسم نخونم انسانیم

نه من ترسی ندارم چون رشته ای که میخوام به جز کنکور هیچ راه رسیدنی نداره. منم خانوادم پولدار نیستن که بفرستنم خارج درس بخونم خودم باید تلاش کنم. مشاور بگیر و به هدفت ایمان داشته باش. ولی اگه میدونی که ممکنه وسط  راه جا بزنی پشت کنکور نمون چون فشار روانی زیاد داره.

امیدوارم قبول بشی عزیزم🩷ولی یادت باشه راز موفقیت تو کنکور استمراره حتی اگه روزی 5 ساعت درس بخونی و ...

اره واقعا موافقم. مرسی عزیزم سلامت باشی❤️

اینارو نمیدونستممم . ینی فیزیک تغییر کرده؟ من برای همین کنکور امسال جزوه های یحیوی رو گرفتم با کتاب ...

خب اگه میخوای سال بعد کنکور بدی باید صبر کنی کتاب عمومی ۱۴۰۴ش بیاد نه که بری ۱۴۰۳ واسه عمومیا چاپ کنیا!!!! فیزیک دوازدهم تغییر خاصی نداشته دست بهش نزن زیاد فقط اگه دیدی یه کلمه حذف یا تغییر کرده اضافه کن چاپ کردنش نمیصرفه فیزیک یازدهم هم تغییر خاصی نداشته توی مطالبش بنظرم چاپ نکن تغییرات در سطح علامت ها بیشتر بودش تا متن توی فیزیک دوازدهم 

شیمی دوازدهم ببین مثلاً یک متنی توی فصل اولش اضافه شده و چند تا تمرین آخر فصل فکر کنم اونا رو چاپ کنی اوکیع نمی‌خواد همشو چاپ کنی زیست یازدهم بله فصل اولش و هفتمش بشدت تغییر کردن چاپ ۱۴۰۳

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

اره همونو باید بگیرم. همین کتاب 1403 شو باید ببینم توی کدوم سایت میفروشن بخرمش

از سایت پایتخت کتاب فک کنم معتبره 

منابعت خوبه فقط پینوکیو بازنویسی شده و خیلی با اونی که داری فرق داره 

برا هر درس بنظرم یکی از همون جامع هاتو بخون بقیه رو فعلا بزار کنار دورتو شلوغ نکن

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

نه من ترسی ندارم چون رشته ای که میخوام به جز کنکور هیچ راه رسیدنی نداره. منم خانوادم پولدار نیستن که ...

آخه اگه نمونممم توانایی مالی واس رفتن به دانشگاه رو ندارم و اینکه اصلا نمره هامم افتضاحه نمی‌دونم چیکارکنک

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

خب اگه میخوای سال بعد کنکور بدی باید صبر کنی کتاب عمومی ۱۴۰۴ش بیاد نه که بری ۱۴۰۳ واسه عمومیا چاپ کن ...

توام میخوای پشت کنکور بمونی؟؟ خب اگه زیست دوتا فصل تغییر کرده باید کتاب تست جدید بخرم🥲

میای با هم بخونیم؟

عزیزم من اینو اصن پیشنهاد نمیکنم بنظرم توام انجامش نده خودت تنهایی بخونی یه مشاور هم داشته باشی خیلی بهتره

آخه اگه نمونممم توانایی مالی واس رفتن به دانشگاه رو ندارم و اینکه اصلا نمره هامم افتضاحه نمی‌دونم چی ...

پس بشین بخون یه سالو هیچچچ جا نرو فقط بشین تو خونه بخون

خدا خیرت بده❤️❤️اصلااا حواسم به عمومیا نبود دیگه چیا تغییر کرده؟

همون فقط عربی و فارسی یسری تغییرات بیشتر توی واژگان اینا داشتن عربی یازدهم خیلی تغییرات داشته که چند تا تمرین اضافه‌شده 

توام میخوای پشت کنکور بمونی؟؟ خب اگه زیست دوتا فصل تغییر کرده باید کتاب تست جدید بخرم🥲

نه نمیخوام خسته شدم